Bărbatul care este dispus să iubească, neapărat va face aceste 10 lucruri pentru tine!

Bărbatul care este dispus să iubească, neapărat va face aceste 10 lucruri pentru tine:

1. Nu-şi ascunde sentimentele

Bărbatul imatur (şi femeile de asemenea) te face să te pierzi în presupuneri despre ceea ce simte. Se teme să devină vulnerabil și să-ţi spună: “Îmi placi”, pentru că există posibilitatea să nu-i răspunzi reciproc. Când bărbatul este dispus să iubească, dimpotrivă, nu se teme să-şi declare sentimentele.

2. Planifică întâlnirile cu tine.

Toţi suntem ocupați. “Ocupat” nu este o scuză. Dacă iubeşti pe cineva, dacă îţi doreşti dragoste, pui această persoană pe primul loc. Îi dedici timp, energie şi bani.

3. Nu te umilește, nici măcar în glumă.

Oamenii neîncrezători încearcă să-i umilească pe alții, pentru ca din contul lor să se simtă mai bine. Când omul este gata să iubească, el te percepe ca pe un partener egal.

4. Îi pasă de familia ta

Bărbatul care nu-şi vede viitorul alături de tine, nu va încerca să-ţi cunoască familia. Dacă se întâlnește cu membrii familiei tale – el vrea să te facă fericită. Când se interesează de evenimentele din familia ta – ştie că asta e deja o parte din viaţa lui, pentru că vrea să fie cu tine.

5. Se gândeşte la viitorul său şi încearcă să-l facă mai bun

Atunci când bărbatul e dispus să iubească, el îndepărtează toate lucrurile prostești și copilărești care îl împiedică să trăiască mai bine. Începi să înveți să gătești, să speli, să economisești, să te gândești mai serios la viitorul tău.

6. Acțiunile lui corespund cuvintelor.

Când spune că va veni, vine. Acest bărbat nu doar spune ceea ce simte, acest lucru este vizibil în acțiunile lui.

7. Nu se teme de conversații serioase.

Bărbații imaturi te vor face să simți de parcă fiecare conversație este sfârșitul lumii, că dramatizezi totul – deși îţi dorești doar să afli ce este între voi. Bărbații care sunt dispuși să iubească vor să vorbească, înțeleg că un factor important în relațiile sănătoase – este comunicarea și sunt suficient de răbdători pentru a face față dificultăților.

8. Nu te ascunde de cei apropiați.

El este pregătit pentru o relație reală. Vrea să fie mândru de tine.

9. Se bucură de succesul tău.

Când ai  fost promovată, nu simte amenințare și concurenţă. El este fericit atunci când eşti fericită.

10.S*xul este ceva mai mult decât s*xul

Cu el te conectezi al un nivel mai profund decât cel fizic.

Sursa