Iată ce vei simţi alături de bărbatul potrivit – nu fi de acord cu mai puţin!

Poate că se întâlnesc foarte rar, dar bărbați buni încă mai există şi ei ca şi tine, îşi doresc iubire. Când în viaţa ta va apărea bărbatul potrivit, vei înțelege asta prin felul în care te va trata, iar acest lucru îl va deosebi de toţi ceilalți și iată ce vei simți:

1. Te vei bucura de răspunsurile lui, dar nu-ţi vei face griji pentru ele.

Cu bărbatul potrivit nu te vei îndoi dacă îţi răspunde sau nu la mesaje – el nu te va face să aștepți. Acest bărbat este consecvent, și chiar dacă uneori este foarte ocupat, îți va spune asta, pentru că este educat și tu ești importantă pentru el.

2. Te simţi liniştită lângă el

Când un bărbat bun petrece timp de calitate cu tine, te simți calm lângă el chiar de la bun început, pentru că nu există jocuri. Nu te face să ghicești ce crede: el comunică cu tine ca un om adult. Când este cu tine, te simți unică și te gândești de ce înainte ai fost de acord cu mai puțin decât cu o astfel de atitudine.

3. Simți că te apreciază pentru eforturile tale.

Când faci ceva pentru el, acest lucru nu trece neobservat. El apreciază ceea ce faci şi încearcă să-ţi răspundă întotdeauna la fel, astfel încât să înțelegeți că şi lui îi pasă de tine.

4. Îi simți iubirea, chiar și fără cuvinte.

Un bărbat bun nu are nevoie să-ţi spună că te iubește, pentru că știi acest lucru prin modul în care te tratează (deși nu se teme să-ţi spună cu voce tare). Știi asta pentru că el rămâne alături de tine, îţi acordă atenție și te tratează ca pe cea mai incredibilă femeie din lume.

5. Te simți în siguranță.

Nu este nimic mai rău decât să te întâlnești cu un tip, care te face să te întrebi ce se va întâmpla în continuare. Dacă ești importantă pentru bărbat, el va dori să știi asta, ca să nu pleci de lângă el. Vei simți atitudinea lui și vei ști că de data asta poți fi sigură.

6. Simți fluturi în stomac şi niciun atac de panică.

Sunt senzații plăcute, nu îngrijorătoare. Poți plânge, dar numai de fericire.

Sursa