Cum să devii fericit, bogat, sănătos şi înțelept? Află de la autorul bestseller-ului “Transurfingul Realităţii”

În scrierile sale “Transurfingul realităţii”, Vadim Zeland demonstrează că în lume evenimentele au loc într-un număr infinit de dimensiuni în același timp şi este sigur că fiecare om îşi poate crea propriul său “proiector” care va transla propria sa viaţă. Asta înseamnă că bogăția, sănătatea, fericirea şi toate celelalte, omul şi le alege singur.

Aşadar, cum să devii fericit, bogat, sănătos şi înțelept?

1. Învață să te bucuri de vremea rea, de ambuteiaje, probleme şi alte lucruri negative. Un astfel de masochism o să-ţi facă treptat cerul senin. Trebuie doar să te gândești la avantajele pe care ţi le poate aduce această circumstanță nefericită. Și aşa va fi – te vei convinge de asta în mod repetat.

2. Atunci când vei înceta doar să vrei, ci vei dori cu tărie să ai – vei obține acest lucru.

3. Cel mai dificil este să poți aștepta, păstrându-ţi în același timp calmul că eşti stăpânul situației. Este necesar să reziști încercării cu o pauză, în timpul căreia nu se întâmplă nimic.

4. Manifestând nemulțumire pentru ceva sau blestemând pe cineva – guvernul, funcționarii publici, jucătorii de fotbal, vremea, colegii, vecinii, rudele, să nu mai vorbim de copii – transmiți în oglinda lumii o imagine urâcioasă și obții reflexia respectivă în realitate.

5. Să-ţi permiți să fii tu însuti – înseamnă să te accepți cu toate neajunsurile. A-i permite altui om să fie diferit – înseamnă să scoți de pe el proiecția așteptărilor tale. În acest caz, situația când unul vrea ceva, iar celălalt nu acceptă – se va rezolva de la sine.

6. În realitatea ta, ai filmul pe care ţi-l proiectezi în minte: ceea ce desenezi, aceea vezi. Singura problemă este că oamenii fac opusul: ceea ce văd, aceea desenează. Înțelegeți diferența?

7. Miracolul se va întâmpla numai atunci când vei distruge stereotipul și nu te vei gândi la mijloacele de realizare, ci la scop.

8. Dacă uneori îţi pare că nu eşti “din această lume”, sau cu această lume “ceva nu e în regulă”, înseamnă că aproape sau deja te-ai trezit complet – minunat.

9. Dacă vei derula în minte cu încăpățânare filmul tău şi vei păși către scop, realitatea – mai devreme sau mai târziu, va fi în concordanță cu el. Realitatea pur și simplu nu are altă ieșire – asta e proprietatea ei. Nu doar tu depinzi de realitate, ci şi ea de tine. Întrebarea e cine deține inițiativa.

10. Ceea ce nu trebuie să faci – e să fii dezamăgit de viața ta. Nu trebuie să crezi că ai o viaţă eșuată. Nici la o vârstă să nu crezi asta. În această viaţă nimic nu e întâmplător. Și totul de abia începe – în orice moment, în orice condiții și circumstanțe.

Sursa