Cum descoperi caracterul femeii, în funcție de băutura alcoolică pe care o preferă

Probabil nu știați, dar caracterul femeii poate fi determinat în funcție de băuturile alcoolice pe care preferă.

Șampania – este preferata femeilor cochete și amuzante. Aceste femei nu sunt împotrivă să se căsătorească cu bărbați mult mai în vârstă decât ele. Adesea îşi înșală soții și se îmbată aproape instantaneu.

Vodka – o beau femeile cu caracter puternic. Ele nu-și ascund dorințele și se îmbată foarte lent.

Coniacul– este băutura preferată a femeilor de vârstă mijlocie care au nevoie de căldură, grijă și afecțiune. Oferă-i cât mai multă atenție, încearcă să-i înțelegi sufletul și ea te va iubi pentru totdeauna. Se îmbată repede.

Whiskey – este băutura femeilor încrezătoare, fără complexe. După ce beau, pot fi extravagante, imprevizibile. Se îmbată repede, iar dimineața nu vor dori să-și amintească ziua de ieri.

Tequila – este pentru fetele extravagante, “explozive”. Acestea pot fi violente și periculoase, deși după mai multe porții “cad” instantaneu.

Rom-cola – este băutura preferată a femeilor care iubesc experimentele. Cu aceste femei nu reuşeşti să te plictisești.

Gin-tonic – aceste femei nu înțeleg prea multe, vorbesc adesea despre ceea ce nu înțeleg, se îmbată repede, iar în dimineața următoare nu-și pot aminti ce s-a întâmplat cu ele.

Vinul roșu – îl preferă ființele emoționale și pasionate. La exterior femeia poate fi reținută, însă în interior este un uragan. Nu se îmbată atât de repede, dar dacă o face – este incomparabilă.

Vinul alb – e pentru femeile reținute, reci şi calculate, care îşi cunosc preţul. Ele rămân întotdeauna treze și sunt extrem de prudente în acțiuni.

Lichiorul – e pentru femeile “dulci” care au un stil de viață casnic. Gătesc delicios şi sunt bune gospodine. Iubesc cadourile scumpe.

Berea – o adoră femeile “fără pretenții”. Chiar le putem numi “băieți” excelenți. De la ele poți cere sfaturi. Sunt prieteni de neînlocuit la locul de muncă.

Sursa