Fii femeia care NU are nevoie de bărbat pentru a fi fericită!

Fii femeia care nu are nevoie de bărbat pentru a fi fericită. Fii femeia care nu are nevoie niciodată de bărbat pentru a respira liber.

Nu ai nevoie de cineva pentru a-ţi învinge fricile, pentru a face pași înainte și pentru a-ți folosi șansele să-ți realizezi visurile. Nu ai nevoie de cineva care să te țină de mână, atunci când reziști celor mai puternici curenți sau când luminezi la fel de puternic ca acum.

Ai nevoie doar de tine.

Fii femeia care se consideră demnă, fără evaluarea altor oameni. Fii femeia care se iubește pe sine, fără iubirea altora. Și fii femeia care nu aleargă niciodată după cel care nu aleargă după ea.

Ajunge să suferi și să te epuizezi pentru oamenii care nu te iubesc. Ajunge să-ţi mai iei o astfel de sarcină pe umeri, să porți povara altora. Nu ai nevoie de el sau de ea. Nu ai nevoie să stea alături, pentru ca tu să stai mândră. Deja stai ferm pe picioarele tale. Nu ai nevoie de forța și sprijinul lor.

Deja ai această putere în interiorul tău.

Nu ai nevoie de bărbat pentru a supraviețui. Nu ai nevoie de cineva pentru a zâmbi din nou. Nu ai nevoie de cineva pentru a-ţi face viața mai semnificativă și mai frumoasă.

Nu te subestima.

Nu ai nevoie de el, chiar dacă crezi că ai nevoie. Nu ai nevoie de iubirea sau aprecierea lui, pentru ca viața ta să capete sens și fericire. Nu ai nevoie de mâinile, buzele lui și acei ochi. Iubirea lui nu este cel mai important lucru din Univers. Iubirea lui nu este mai importantă, decât tine.

Apreciază-te mai mult. Dovedește-ţi, că nu trebuie să iubești, pentru a fi fericită. Dovedește-le tuturor că eşti mai bine fără cel care a plecat. Dovedește-ţi, că inima ta va bate cu sens şi fără mână lui pe pieptul tău. Dovedește-ţi că da, poți supraviețui fără el.

Și arată-ți că nu doar vei supraviețui fără el, ci vei înflori.

Nu trebuie să împiedici plecarea cuiva. Nu trebuie să te agăți de ceea ce nu ai, atunci când ai atât de multe. Nu permite ca dragostea lui să te definească. Și nu permite ca plecarea lui să te distrugă.

Nu ai nevoie de el.

Dovedește-ţi că ești la fel de demnă, iubită şi frumoasă – fără cineva alături.

Sursa