6 LUCRURI pe care le Publică pe Rețelele Sociale Doar Oamenii cu Respect de Sine Scăzut!

Acum pare ciudat dacă nu ai un cont pe Facebook sau alte rețele sociale. Îţi împărtășești cu prietenii gândurile, interesele, fotografiile și starea de spirit. Dar, te-ai întrebat vreodată că tot ceea ce publici pe rețele de socializare, într-un fel sau altul vorbește despre tine ca persoană?

Iată ce publică cel mai des oamenii cu respect de sine scăzut:

1. Împărtășești locația.

Ai nevoie de aprobarea celor din jur, de aceea îţi dorești să le arăți că duci o viață activă și interesantă. Îţi voi dezvălui un secret: foarte puțini oameni sunt interesați de locul în care ai luat prânzul sau la ce cinematograf ai mers.

2. Fotografii din sala de gimnastică

Vrei ca oamenii să știe despre atractivitatea și stilul tău de viață activ. Crede-mă, cei care te plac cu adevărat, nu au nevoie de dovada atractivității tale.

3. Fotografii cu mâncare

Există bloggeri care pot face poze oricărui fel de mâncare, într-un mod foarte apetisant. Dar majoritatea oamenilor nu știu cum să facă asta, de aceea nu vei surprinde pe nimeni cu o ceașcă de cafea sau o bucată de prăjitură. Există şi altă variantă: îţi dorești să le arăți tuturor că mergi în restaurante bune.

4. Adaugi în lista de prieteni milioane de oameni

Sună amuzant, dar există oameni care-i adaugă pe toţi în lista de prieteni, fără să facă o selecție. Acest lucru vorbește despre lipsa de încredere în sine.

5. Fotografii cu achiziții și cadouri

Toată lumea iubeşte să primească daruri, dar nu trebuie să vorbești despre asta cu toţi. O altă confirmare că ai nevoie de aprobarea altora. În plus, vrei să arăți că eşti important(ă) pentru cineva, că el/ea are grijă de tine şi te iubeşte.

6. Vorbești mereu despre starea de spirit și sentimentele tale

Cercetările mai multor Universități din Marea Britanie au confirmat că persoanele care postează mesaje ce descriu clar emoțiile sau sentimentele lor, fără să vrea arată cât de mult le lipsesc relații şi sentimente adevărate în viața reală.

Sursa