Iată ce trebuie să facă femeia pentru a inspira bărbatul la succes

Tradițiile vechi spun că femeia este energia creatoare a Universului, care inspiră și umple bărbatul. Iar bărbatul, obținând această energie, o transformă în abundență. Bărbatul are capacitatea de a structura energia feminină, transformând-o în bunuri materiale și fluxuri financiare.

Se crede că fără energia femeii, bărbatul nu-și poate realiza întregul potențial, nu poate câștiga suficienți bani, nu poate atinge poziția dorită. Femeia, de la natură, are capacitatea de a face bărbatul de succes și prosper.

Ce ar trebui să facă mai exact, pentru a inspira bărbatul?

1. Să-l accepte așa cum este. Să nu-l schimbe.

Acceptându-l aşa cum este, ea îi recunoaște dreptul de a fi el însuși. Femeia trebuie să scape de ideea că ştie mai multe sau că este mai inteligentă decât bărbatul. Ea trebuie să-i ofere libertatea de a fi el însuși. Să nu încerce să-l perfecționeze. Acceptarea – înseamnă că îl recunoști ca om, la fel ca și tine, cu toate calitățile şi defectele.

2. Să-i aprecieze părțile bune şi ceea ce face pentru ea.

A aprecia bărbatul, înseamnă a-i respecta calitățile şi a-i fi recunoscătoare pentru ceea ce face. Gândește-te ce ai putea aprecia în bărbatul tău? Trăsăturile de caracter, calitățile, abilitățile, interesele…dacă  nu poţi găsi ce să apreciezi în prezent, apelează la experiența din trecut. La orice eveniment din viata voastră care ţi-a provocat admirație și apreciere sau circumstanțele dificile cărora le-a făcut față cu curaj.

3. Să-i admire masculinitatea

Bărbatul are nevoie de admirație, precum de pâine. Cum femeia are nevoie de iubire, la fel şi bărbatul are nevoie de admirație. El este gata să obțină admiraţie din orice sursă, dar cea mai de preţ este din gura femeii iubite.

4. Să-l urmeze, să-i accepte autoritatea

Să ai încredere şi să te încrezi în conducerea lui. Este dificil atunci când femeia este în poziția de mamă şi cunoaște mai multe decât el şi îi spune ce să facă. Ai încredere că bărbatul tău va putea lua decizia corectă. Puțin probabil că decizia şi viziunea lui va coincide cu a ta, dar asta nu înseamnă că ea nu este corectă.

5. Să-i permită să fie lider, apărător, sprjinul familiei

Rolul de lider, apărător și susținător – este un rol masculin. Când în interior vei avea încrederea 100% că bărbatul trebuie să hrănească familia, el va începe să o hrănească. Pur şi simplu, vei înceta să mai faci tu asta. Luând această poziție, nu numai că-i oferi bărbatului rolul său, ci îi şi satisfaci nevoia de a fi util.

6. Să-i permită să gestioneze finanțele

Dacă bărbatul încetează să câștige bani și nu dorește sau nu-şi poate găsi un loc de muncă multă vreme, este un semn îngrijorător că femeia este responsabilă pentru întreținerea familiei și rolul de conducător îl deține ea. Femeia începe să se agite, să-l ajute să-şi caute un job, ia decizii pentru el, îl cicălește, până când ea însăși îşi asumă această responsabilitate și merge “să muncească din greu”. Ce ar trebui să facă de fapt, femeia? Trebuie să aibă curajul să stea alături de soțul ei și să nu mai facă mișcări – să-l accepte cu dragoste și să creadă că el e capabil să facă față, să aibă încredere și să aștepte până când el își va asuma această responsabilitate.

7. Femeia trebuie să-şi dorească şi să aibă ceea ce doreşte

Dacă alături de bărbat este femeia care are dorinţe şi lui îi pasă de ea, atunci va depune tot efortul să-i satisfacă dorințele. Bărbații adoră să-şi facă femeile fericite. Însă dacă femeia singură îşi suprimă dorințele sau nu-şi permite să aibă ceea ce dorește, bărbatul nu va putea face nimic cu asta. Nu există bărbaţi zgârciți – există femei cu respectul de sine scăzut. Nu există bărbaţi-monştri – există femei care au uitat de sine. Când femeia nu are dorințe, ea distruge succesul bărbatului, nu există mișcare înainte. Bărbații nu au nevoie de prea multe, după natura lor ei sunt ascetici.

8. Ea trebuie să-şi dezvolte calitățile feminine. Să fie la polul feminin. 

Pentru femeie este foarte importantă – starea! Aceasta este valoarea și puterea ei. Când ea e în starea de femeie, atunci e vrăjitoare. Atunci, alături de ea bărbatul devine calm, încrezător, poate lua decizii şi poate acţiona, el îşi realizează planurile, îşi asumă responsabilități.

Iar când femeia de lângă el tot timpul vorbește despre trecut, se plânge, critică, se supără, este indecisă, nu se poate face fericită, e depresivă – atunci bărbatul devine iritant, pretențios, agresiv, neîncrezător, el nu vrea să-şi asume responsabilități.

9. Ea trebuie să fie plină, fericită – să aibă grijă de sine.

Pe femeie o poate face plină şi fericită doar iubirea în exces – atunci ea va avea ce să împartă cu el. Puterea femeii este enormă. Problema este că femeile nu-şi înțeleg puterile şi abilitățile de a-şi influența soțul.

10. Să-i susţină ideile şi să creadă în capacitățile lui.

Dacă soția susține ideile soțului, chiar și cele mai “nebune” cu încredere şi credință în el – acesta este cel mai prețios lucru pe care îl poate face femeia pentru bărbat.

Bărbații nu sunt bioroboţi, care trebuie să ne soluționeze problemele, să câștige bani, să cumpere apartamente, să ne ofere copii și să ne ajute în gospodărie. Să ne realizeze visurile. Bărbații de asemenea, sunt oameni. Și ei, la fel ca și noi îşi doresc iubire. Îşi doresc să fie iubiţi, nu folosiţi. Să fie văzuţi, nu cicăliţi.

Sursa