Fii cu cel care îţi scrie noaptea, să te întrebe dacă ai ajuns în siguranță acasă…

Mi-ai scris la 2:30 noaptea și primul gând care mi-a venit în minte a fost că îţi dorești să ajungi în patul meu, însă trebuia să știu că ești mai presus de asta. Nu mi-ai scris demult noaptea și acest lucru m-a surprins.

Înainte, mă întrebai de planurile şi gândurile mele, însă acum nu știam unde va duce “salutul” tău. Pentru că toate “saluturile” tale duceau la: “Am vrut doar să mă asigur că ai ajuns cu bine acasă.” Nu mă forțai la ceva. Nu sugerai nimic. Nu menționai nimic despre întâlniri sau s*x. Doar scriai la sfârșit: “Noapte Bună” și atât…

Uneori mă întreb, de ce nu suntem împreună: ești vesel, bun, grijuliu. Probabil, nu e predestinat să fim împreună? Am încercat să construim ceva, fiind studenți, dar totul s-a limitat la asta.

În adâncul sufletului ambii știam că nu putem fi împreună. Nu ne potriveam, oricât de mult ne-am fi dorit. Viețile noastre mergeau în direcții diferite și am acceptat acest lucru. Aşa a fost cel mai bine pentru noi.

Dar totuși am învățat câteva lecții.

Să fiu cu cel care vrea să afle dacă am ajuns în siguranță. Cu cel care înțelege importanța unei atitudini respectuoase și demne, chiar și după câteva pahare în bar. Să fiu cu cel care se uită doar la mine. Cu cel care oferă, nu doar ia. Cel care mă face fericită și nu mă forțează să-i cerșesc atenția.

Deși iubirea noastră n-a fost să fie, am înțeles multe lucruri importante: să fiu cu cel care îşi face griji pentru mine, când toţi se gândesc doar cum să ajungă în patul meu.

Sursa