Crezi că ai văzut-o goală, pentru că şi-a scos hainele?

Crezi că ai văzut-o goală, pentru că și-a scos hainele? Ai sărutat-o ​​pe buze, şi a fost a ta … Deci, crezi că asta e suficient pentru a cunoaște și a iubi pe cineva?

Spune-mi despre coșmarurile ei. Cele care o fac să tresară lângă tine în timp ce sforăi, fără să acorzi atenție acestui lucru. Privește în jos, la mâinile tale “curate” și spune-mi, de câte ori ți-ai tăiat în bucăți inima ei zdrobită?…

Spune-mi de ce pictează, scrie sau face baie mult timp? Spune-mi despre viața şi copilăria ei? Despre primul bărbat care i-a frânt inima? Spune-mi, despre tatăl sau despre fratele ei? Spune-mi despre demonii și fricile ei? Despre neîncrederea și conversațiile cu ea însăși …

Spune-mi despre tot ce-şi dorește de la viață. Spune-mi, despre toate lucrurile mici pe care le-a cerut Universului. Spune-mi, de ce orașul ei preferat – este orașul ei preferat? Spune-mi de ce tresare atunci când îi spui că e frumoasă?

Spune-mi, despre toate lucrurile mărunte pe care le urăști la ea, iar eu îți voi spune de ce le iubesc. Spune-mi despre întunericul ei, iar eu îți voi spune despre lumina ei.

Nu, prietene! Poate că i-ai văzut corpul, dar încă nu ai văzut-o goală.

Sursa