Scrisoarea lui Richard Gere: “Oameni, nu vă puteți ascunde de otrava voastră. Nimeni nu va ieşi de aici în viaţă.”

Celebrul actor de la Hollywood Richard Gere a scris aceste rânduri pe pagina sa de Facebook şi desigur, ele n-au rămas neobservate, întrucât aduc un mesaj foarte important: viața este trecătoare și fiecare dintre noi este – o personalitate unică. Avem prea puţin timp pentru a savura fiecare moment al vieții, nu vom mai avea o altă șansă.

„Mama unui prieten de-al meu, toată viața a dus un stil de viaţă sănătos. Nu fuma, nu consuma alcool sau alimente dăunătoare, făcea zilnic sport, era întotdeauna activă, lua toate suplimentele pe care i le prescria medicul, niciodată nu ieșea la soare fără cremă de protecție. În general, îşi proteja  sănătatea, a făcut tot posibilul pentru asta. Acum, la 76 de ani are cancer de piele, cancer al măduvei osoase şi osteoporoză în fază severă.

Tatăl prietenului meu mânca bacon peste bacon, unt, grăsimi, niciodată, practic nu a făcut sport, în fiecare vară s-a ars la soare, de fapt, el a trăit la maxim și nu aşa cum îl sfătuiau cei din jur. Are 81 de ani, iar medicii spun că sănătatea lui poate fi invidiată de mulţi tineri.

Oameni, nu vă puteți ascunde de otrava voastră. Ea există și vă va găsi. Cum spunea mama prietenului meu: “Dacă știam că viața mea se va termina în acest mod, aș fi trăit-o la maxim, bucurându-mă de tot ceea ce mi se spunea să nu fac”. Niciunul dintre noi nu va ieși de aici în viaţă. Deci, nu vă tratați ca pe ceva secundar. Mâncați mâncare delicioasă, ieșiți la soare. Săriți în ocean. Împărtășiți adevărul prețios pe care îl aveți în inimă. Fiţi stupizi. Fiţi buni. Fiţi ciudaţi. Pentru restul, pur şi simplu nu există timp.”

Richard Gere

Sursa