“De ce nu ne dorim copii?” Monologul unui bărbat.

Pentru mulți bărbați, cuvintele: “Vom avea un copil” sună ca tunetul într-o zi însorită. Se pare că ei niciodată nu sunt pregătiți pentru paternitate. De ce se întâmplă acest lucru? Iată ce crede un bărbat despre asta:

Da, nu ne prea dorim copii. Sau mai exact, nu ne dorim deloc. Unul dintre prietenii mei şi-a exprimat destul de exact poziţia cu privire la acest subiect: “Copiii – sunt o pierdere inutilă a anilor. Însă viața e scurtă. Să-i dedici copilului 20-25 de ani – este o taxă prea mare. ” Dur, dar concret.

Eu voi vorbi la nivel global. Acum, nimeni nu are nevoie de familie ca instituție socială, instituția căsătoriei este devalorizată. S*xul pentru o noapte – asta e norma vieții moderne. Iar înainte, s*xul putea fi obținut numai prin căsătorie.

În plus, toţi trăiau după aceeași schemă: perioada curtării, căsătorie, prima noapte și un an mai târziu, maximum doi – tu ești tată. Și dacă nu, atunci toți se uitau strâmb şi te luau la întrebări. Ești bolnav? În ochii lumii, un bărbat căsătorit fără copii părea defectuos. Un copil, oricât de cinic ar suna, ajuta bărbatul să ajungă în liga superioară – să devină bărbat.

De asemenea, copiii erau singura şansă pentru o bătrânețe îndestulată, ei moșteneau profesia ta, secretele măiestriei. Practic în fiecare familie copilul moștenea cunoștințele unice ale neamului.

Iar acum copiii moștenesc un credit ipotecar, un garaj ruginit și o canapea veche.

Plus la asta, am uitat să trăim în prezent. Din copilărie ajungem la fabrica de vise grație programării familiale.

Femeile, de asemenea, sunt bune. Nici ele nu stau în rând pentru o sarcină. Fetele tinere se grăbesc după fericire în marile orașe sau fug în străinătate pentru o cotă mai bună. Iar acolo, studii, carieră …”Ce copii, dacă singură nu te-ai pus pe picioare?”

Da, și căutarea “bărbatului ideal” adesea se prelungește toată viață, pentru că cerințele – ajung la cer.

În realitate prea puține îşi doresc să nască un copil. Exact, să-şi dorească, nu să rămână însărcinată accidental sau pentru că are deja 30 şi ginecologul i-a ordonat, conectând cronometru.

Deci, femeilor, la început clarificați-vă cu dorințele voastre, iar apoi veniți la noi cu pretenții. Şi spun asta fără răutate. Sunt convins că doar femeia este capabilă să trezească în bărbat dorința de a fi tată. Trebuie doar să devii nu una din mulțime, ci unică, semnificativă pentru un anumit bărbat.

Ce-mi doresc eu în primul rând de la o femeie? Totul e simplu – să mă simt lângă ea bărbat. În toate. Femeia mea să ţină minte că eu sunt cel puternic, iar ea – blândă. Eu sunt cel care dobândește, iar ea îmi pregătește prânzul. Femeia mea se topeşte în braţele mele, doar sunt şi mascul.

Ea înțelege că eu pot face greșeli şi mă iartă pentru asta. Îmi cunoaște părțile negative şi oricum mă iubeşte. Are grijă de mine, mă mângăie, mă hrănește. Astfel îmi arată că nu doar îşi dorește un copil, ci îşi dorește un copil cu mine. Astfel îmi arată că va fi o mamă bună pentru copilul meu.

Astfel înțeleg că îmi doresc un copil.

Sursa