10 Lucruri care scad Puterea şi Energia Feminină…

Femeia poate fi cu adevărat fericită, doar atunci când este realizată ca femeie. Şi doar după asta, se poate realiza ca mamă, membru al societății și profesionist la locul de muncă. Cel mai important lucru care o face puternică și atractivă – este energia ei. Însă există unele lucruri care scad energia feminină. Evitați-le, pentru că de energie depinde fericirea voastră.

Cine scade energia şi puterea feminină:

1. Excesul de comunicare în lumea exterioară. O femeie ar trebui să comunice numai cu cei care o iubesc. Ea nu ar trebui să iasă din zona de confort. Bărbatul ar trebui să comunice cu cei care nu-l plac, astfel el se dezvoltă, depășește dificultățile. Una dintre cele mai mari greșeli ale femeii este de a face ceea ce nu-i place. Asta îi fură o cantitate mare de energie.

2. Greutățile fizice şi lipsa îngrijirii corporale. Femeia îşi creşte energia atunci când are grijă de sănătatea şi frumusețea sa. O femeie neîngrijită şi bolnavă este slabă atât fizic, cât şi energetic.

3. Lipsa emoțiilor. Multe femei consideră că trebuie să-şi arate doar emoțiile pozitive, să gândească pozitiv, să zâmbească mereu sau să râdă. Adevărul e că femeia ar trebui să-şi arate şi emoțiile negative, lacrimile și crizele de isterie, dar nu tuturor, ci numai celor în care are încredere, unei persoane apropiate. Alături de ea trebuie să existe o persoană lângă care să-şi poată manifesta toate emoțiile. Închiderea emoțională privează femeia de energie.

4. Lipsa unui hobby. Femeia obține o cantitate imensă de energie și emoții pozitive din ceea ce îi place să facă. Ea neapărat trebuie să aibă un hobby, iar acesta trebuie să fie susținut de bărbatul ei.

5. Lipsa creaţiei. Dacă femeia nu creează nimic, atunci energia ei stagnează. Tot ce face femeia cu mâinile – este creația ei, fie că face ordine, gătește, plantează flori sau creează ceva. Creând ceva frumos, femeia însăși devine frumoasă. Dacă femeia în timpul liber va sta și nu va face nimic, atunci ea degradează și își pierde toată energia.

6. Dorinţa de a conduce. Femeia trebuie să inspire, nu să soluționeze probleme. A conduce – nu este esența ei naturală.

7. Îndatoririle bărbătești. Când femeia îndeplinește munca masculină, ea își pierde feminitatea. La început, această femeie poate părea s*xy, neobișnuită și atractivă pentru cineva, dar cu timpul acest lucru dispare.

8. Rivalitatea. Energia feminină se distruge atunci când există concurență sau o competiție cu altă femeie. Ea nu ar trebui să tindă să lupte pentru ceva, să demonstreze că este mai bună, mai frumoasă sau mai inteligentă. Ea de la început este cea mai bună.

9. Lipsa prietenelor. Femeia are nevoie de comunicare cu alte femei, aceasta este o altă sursă puternică de energie.

10. Lipsa timpului personal. Femeia ar trebui să aibă timp pentru ea însăși, pentru lucrurile sale personale.

Aveți grijă de energia voastră feminină și întotdeauna restabiliți-o. Nu încercați să fugiți de ceea ce este incorporat în voi de natură.

Sursa