Cum înţelegi că iubita te înşală? Iată 10 Semne pe care e mai bine să le cunoști.

Fiecare cuplu îndrăgostit uneori îşi pune întrebări referitor la infidelitate. Însă nu trebuie să fii gelos, e suficient să iubești şi să ai încredere. Totuși, viaţa e viaţă şi infidelitatea se întâmplă. Ea are semnele sale pe care e mai bine să le cunoști, pentru a le putea observa şi preveni situația incomodă.

Iată câteva dintre ele:

1.Atunci când fata nu-ţi permite să-i atingi telefonul (deși înainte nu o deranja acest lucru), să-i deschizi computerul sau mai rău, își schimbă parola, fără să-și explice comportamentul în niciun fel. În această situație, merită să te gândești: nu are o nouă pasiune?

2. Acordă prea multă atenție aspectului exterior, îşi înnoiește garderoba, ceea ce făcea la începutul relației voastre. Atunci depunea eforturi maxime să arate bine pentru tine, însă acum un astfel de comportament poate provoca o anumită frică și suspiciune.

3. Dacă iubita ta are o prietenă sau o companie nouă, unde merge fără tine, sau brusc a început să se întâlnească cu vechea prietenă. Întotdeauna merge și se distrează undeva. Se întoarce acasă cu dispoziție bună, care i se schimbă imediat ce trece pragul.

4. Adesea te privește fix, de parcă te-ar compara cu cineva.

5. Observi că iubita ta brusc îţi accentuează defectele, râde de ele, deși înainte nu le vedea sau nu voia să le vadă. Acest comportament poate fi explicat prin pierderea interesului faţă de tine ca bărbat.

6. Are deseori telefonul deconectat, nu-ţi răspunde la apeluri. Anterior, astfel de cazuri nu se întâmplau niciodată. Acesta este un semn evident al infidelității.

7. În discuții, a început să vorbească despre colegul ei de clasă sau orice alt bărbat cu care contactează și în același timp, pare să sublinieze că între ei e doar o relație de afaceri.

8. Se reține mai mult la serviciu, se întoarce târziu acasă, explicându-și comportamentul prin circumstanțe forțate: cursuri, consultații, bibliotecă.

9. Îi lipsește zâmbetul sincer pe faţă, se uită prin părți, evită să te privească în ochi.

1o. În ultimul timp de pe fața ei nu dispare grija și o anumită incertitudine. Este posibil, ca în acest moment să se gândească dacă ai observat semnele trădării și cum să încheie relația cu tine.

Sursa