Corpul şi mintea te roagă să nu-ţi mai cauți un iubit. Iată 12 semne care îţi sugerează că ai nevoie de o pauză!

Uneori corpul, mintea și sufletul te roagă să nu-ţi mai cauți un iubit. Dacă te confrunți cu acest lucru, trebuie să încetezi să te întâlnești cu cineva. Iată câteva semne care îşi sugerează că e timpul să faci o pauză:

1. Începi să te enervezi când vezi un cuplu fericit, o publicitate de nuntă sau când cineva te refuză.

2. Ești la acea etapă, când conștient începi o relație emoțională toxică, doar pentru a fi cu cineva.

3. Ţi se pare amuzant, atunci când auzi alte fete că vorbesc despre “băiatul minunat” cu care se întâlnesc. Ești prea cinică şi deja nu mai aștepți nimic bun de la viaţa personală.

4. Ideea de a merge la o întâlnire sau într-un club te obosește. Ceea ce înainte te inspira să te trezești devreme, să te pregătești, acum ţi se pare ceva extrem de obositor.

5. Preferi să rămâi singură acasă, decât să mergi cu prietenii. Dacă ești extrovertit și brusc ai început să stai acasă, atunci simți neputință în viața personală.

6. Ai devenit foarte geloasă sau chiar încerci să împiedici fericirea cuiva.

7. Ești atât de disperată, încât ești gata să te întâlnești cu oricine. De asemenea, e o modalitate excelentă de a cheltui bani, timp și bunul simț.  Și să pierzi respectul altora.

 8. Alte persoane îţi sugerează că trebuie să te odihnești, spunându-ţi: “De ce ai nevoie de un bărbat?”. Dacă deja se observă din exterior, atunci problema este serioasă.

9. Începi să-ţi “bei” depresia. Alcoolul sau alte substanțe cu siguranță nu-ţi vor îmbunătăți viața personală.

10. Încerci să obligi pe cineva să fie cu tine, iar asta este o formă de violență.

11. Pur şi simplu, nu mai mergi la întâlniri și nu mai crezi în dragoste. Acesta este punctul final.

12. Nu crezi că poți găsi pe cineva potrivit pentru tine. Nu ești singura. E timpul să încetezi să-ţi mai faci griji pentru asta și să începi să te iubești mai mult.

Sursa