E greu să o iubeşti, dar şi mai greu e să o uiți…

E greu să o iubești, dar numai pentru că are cerințe înalte. Ea nu va accepta iubirea unilaterală. Dacă vrei să construiești cu Ea o relație, va trebui să-i fii credincios. Nu este interesată doar de jumătatea inimii tale sau jumătate din atenția ta. Vrea totul sau nimic.

Ea știe ce merită, de aceea nu va tăcea când va simţi lipsă de respect din partea ta. Nu va permite nimănui să-şi șteargă picioarele de ea. Dacă o rănești – îţi va spune asta. Nu va păstra în sine emoțiile, pentru că e adevărată. Nu știe să se comporte altfel.

Are în suflet un foc, pe care nu-i este frică să-l elibereze. Când se înfurie, va vorbi despre asta ore întregi. Când este tristă, va plânge. Nu se va preface că totul este bine, când simte că totul se prăbușește. Ea va fi cu tine adevărată, chiar şi atunci când preferi să auzi o minciună plăcută.

Dacă o vrei în viaţa ta, va trebui să lupți pentru relație. Ea va face același lucru, dar nu singură. Nu va depune eforturi singură pentru dragostea voastră.

Nu e ușor să o iubești, pentru că ea va face ceea ce este corect, nu ceea ce este comod. Nu va trece cu vederea dacă vei avea un comportament rău. Nu te va ierta, dacă scuzele tale nu sunt sincere. Nu-ţi va oferi a treia șansă, dacă i-ai arătat că nu poate avea încredere în tine. Nu te va face universul vieții ei, pentru că ea se iubește pe sine.

Gândul că va rămâne singură – nu o sperie și asta o face atât de puternică. Dacă îi vei provoca durere, nu va ezita să plece, indiferent cât de mult te iubește. Dacă o vei trata rău, nu va mai fi alături de tine. Te va părăsi în momentul în care încetezi să depui efort pentru ea.

Din cauza cerințelor mari, poți crede că e greu de iubit, dar este şi mai greu să o uiți.

Ea este dintre acele femei care va rămâne în mintea ta mulți ani după despărţire. Îţi va fi greu să o uiți. Nu vei mai putea găsi pe cineva ca ea.

După ce va pleca, îţi va fi dor de felul în care te privea, de parcă erai unicul om de pe pământ. Îţi va fi dor de felul în care îţi spunea adevărul, chiar dacă era mai ușor să mintă. De felul în care nu permitea nimănui să o întrerupă, atunci când spunea ceea ce crede.

Încă mult timp după ce va pleca, vei încerca să înțelegi cum să o întorci, pentru că nu vei dori să trăiești fără ea.

Deși ţi s-a părut că e greu să o iubești, atunci când era lângă tine, vei înțelege cât de greu e să o uiți…

Sursa