6 lucruri care se întâmplă, atunci când nu e predestinat să fii cu iubirea vieții tale.

Nu este doar un om pe care îl iubești. Este omul cu care ai o conexiune la nivel intelectual, spiritual și emoțional. Acest sentiment este dificil de descris în cuvinte. Această relație nu este ca oricare alta. Și totuși, se întâmplă adesea că nu puteți fi împreună, indiferent de modul în care sunteți conectați, indiferent cât de mult vă iubiți.

Iată cum continuă viața ta după ce înțelegi, că nu e sortit să fiţi împreună:

1. Vei găsi iubirea din nou, dar nu va mai fi așa.

Da, te vei îndrăgosti din nou, poate chiar te vei căsători și vei fi fericită. Dar chiar și atunci vei simți că ceva lipsește. Nu poți explica asta, dar uneori simți acest vid, care nu poate fi umplut cu nimic. Indiferent cât timp a trecut de la despărțire, aceste sentimente nu au dispărut nicăieri. Iar o nouă iubire nu va fi așa cum a fost cea specială.

2. Chiar dacă au trecut mulți ani, încă îţi mai amintești perioada când erați împreună.

Amintirile întotdeauna sunt greu de eliberat. În special, când trăiești o perioadă dificilă în viață. Indiferent câţi ani au trecut, mintea ta se va întoarce mereu în acele locuri, în acea perioadă când ați fost împreună, la acea viață pe care ați trăit-o odată, dar care nu mai există. Uneori aceste amintiri vin spontan. Sunt bune sau rele, le vei păstra cu grijă. Asta e tot ce ți-a rămas de la el.

3. Ai devenit o persoană complet diferită.

O parte din tine moare, când te despărți de iubirea vieții tale. Schimbi în tine multe lucruri, în special comportamentul în relațiile personale. De parcă durerea pierderii ți-a schimbat radical esența și viața. În același timp, mulți oameni vor crede că ai devenit mai bună, pentru că ai învățat din propria experiență, ai devenit mai matură. Deși a fost dureros să ajungi la asta, îţi va fi dor de tine, cea din trecut.

4. Te vei îndoi de toate “relele” care s-au întâmplat.

Dacă totuși te-ai despărțit de iubirea vieții tale, probabil erau unele dezavantaje incontestabile, deşi aţi făcut tot ce aţi putut. Dar, cu timpul începi să privești toate “relele” într-un mod diferit. Începi să-ţi pui întrebări, oare vei putea reacționa diferit la acest lucru, poate că nu a fost așa de rău, poate că ai exagerat.

5. Încă îl mai visezi.

Astfel subconștientul și sufletul tău depășesc situaţia că iubirea vieții tale nu mai este aproape de tine. În viața reală, poate demult ai acceptat acest lucru, dar în subconștient încă te doare.

6. Vei începe o viață nouă, dar sufletul tău va fi întotdeauna cu această persoană.

Te vei bucura de viață, vei avea noi aventuri, o nouă iubire. Însă, acest om va fi întotdeauna o parte din tine. În inima ta și în sufletul tău va exista întotdeauna un loc pentru el și pentru amintirile voastre.

Sursa