Dacă ai obosit să aștepți iubirea adevărată – citește asta!

L-ai așteptat pe cel care te va iubi cu toate defectele, cicatricile trecutului și caracterul deloc simplu, și, sincer vorbind ai obosit de încercările inutile de a găsi pe cineva potrivit.

De mii de ori ţi s-a spus că iubirea adevărată merită așteptarea și chiar lupta, dar s-au dovedit a fi doar cuvinte.

De fiecare dată când cineva vine în viața ta, te îndrăgostești ca o adolescentă. Și toate încercările de a-ţi ține în frâu sentimentele – eșuează, pentru că eşti prea afectuoasă și deschisă.

Acest lucru se întâmplă mereu şi inevitabil este însoțit de durerea despărțirii. Te-ai săturat de toate astea, te-ai săturat de suferințe și de parteneri greșiți.

Indiferent cât de mult te doare, te rog – nu renunța. Pur şi simplu, încetează să accepți situația şi să te superi – ai grijă de inima ta.

Promite-mi, că vei avea grijă de tine! Meriți asta după numeroasele cicatrici și vânătăi, care ţi le-au lăsat pasiunile nevrednice. Iubește-te aşa cum ai vrea să te iubească alţii. Cu dăruire. Deschis. Sincer.

Ai în faţa ta încă multe victorii, locuri pe care merită să le vezi, oameni cu care urmează să te întâlnești. Trebuie să te cunoști mai profund și să înțelegi ce-ţi aduce bucurie.

De aceea, înarmează-te cu încredere. Doar atunci îl vei găsi pe cel de care vei putea fi sigură. Şi până atunci, nu fi de acord să începi o relație, de dragul relației.

El va veni. El încă te caută. Te vei întâlni cu el întâmplător şi amuzant, când te aștepți cel mai puțin.

Și orice ţi-ar spune cei din jurul tău, ține minte – merită să-l aștepți.

Într-o zi el va intra în viața ta și te va face să simți că legătura voastră – nu este un joc, el s-a încheiat în momentul în care te-a întâlnit.

Sursa