7 avantaje să te căsătorești cu o asistentă medicală…

Cauți o parteneră de viaţă perfectă? Nu ezita să arunci o privire în cel mai apropiat spital, să găseşti o asistentă medicală și să-ţi petreci restul vieții lângă ea. Nu crezi? Iată 7 avantaje să te căsătorești cu o asistentă medicală – crede-mă, vei avea doar de câștigat:

1. Asistentele medicale sunt femei foarte inteligente

În primul rând, au o educație specială, în al doilea – sunt ambițioase și, în majoritatea cazurilor, continuă să studieze. Căsătorindu-te cu o asistentă medicală, vei fi în compania unei fete erudite, cu care vei avea întotdeauna ce discuta.

2. Ele știu să ofere sprijin

Pentru a trata persoanele în diferite stadii ale bolii, e nevoie o abordare specială, ceea ce înseamnă o combinație de rezistență și bunătate. Aceste femei sunt psihologi excelenți, care aduc confort și sprijin celor din jur.

3. Au o viziune filozofică asupra vieții

Din moment ce asistentele medicale se confruntă zilnic cu viața și moartea la locul de muncă, acasă nu vor acorda atenție problemelor mici. Ele nu vor plânge din cauza robinetului ce curge sau a ceainicului electric defect, pentru că pe fundalul a tot ceea ce văd zilnic, acestea sunt lucruri neînsemnate.

4. Asistentele medicale – sunt buni ascultători

Ele trebuie să asculte mereu pacienții, să manifeste empatie, să ofere ajutor și sprijin. Căsătorindu-te cu o asistentă medicală, vei avea lângă tine o femeie care te va asculta cu atenție, oferindu-ți sfaturi potrivite la orice problemă.

5. Manifestă compasiune și sunt bune la suflet

Da, ele sunt cu adevărat receptive și binevoitoare. Întotdeauna vor pune nevoile altora mai presus de ale lor, ceea ce înseamnă ca se vor comporta şi cu tine în același mod.

6. Cu ele vei depăși mai ușor vremurile dificile

Asistentele medicale sunt capabile să calmeze oamenii în situații stresante, îi ajută să se concentreze pe ceea ce este cu adevărat important. Ele sunt instruite să aibă grijă de pacienți și să le consolideze moralul. Pentru tine va face același lucru, dacă te vei căsători cu ea.

7. Au un simţ al umorului specific

Momentele lor de muncă sunt legate de pacienți agresivi, haos, suferințe umane și multe alte nuanțe care ar putea să-i înnebunească pe alţii. În consecință, asistentele medicale dezvoltă un umor negru specific.

Sursa