5 semne care îţi arată că ai cunoscut persoana într-o viață anterioară…

În viață, uneori se întâmplă să întâlnim oameni cu care nu ne-am cunoscut înainte, dar în același timp simțim o legătură puternică cu ei, de parcă am fi găsit un prieten demult pierdut.

O astfel de conexiune apare numai cu cei cu care ne-am cunoscut într-o viață anterioară. Este o persoană foarte apropiată energetic. Să menții în continuare comunicarea cu ea este necesar – vei rămâne uimit(ă) cât de multe lucruri aveți în comun!

Iată cinci semne care îţi arată că deja ai întâlnit persoana într-o viață anterioară:

1. Lângă acest om pierzi noțiunea timpului

Unul dintre cele mai evidente semne că ai cunoscut acest om într-o altă viață – este că alături de el pierzi noțiunea timpului și zilele trec cu o viteză incredibilă. Fiecare conversație şi ocupație comună naște în ambii dorința de a evada de lume. Este ușor să fii cu acest om și încă mai ușor e să fii deschis.

2. Îl cunoști “ca pe cele cinci degete” şi așa a fost de la bun început.

Un alt semn semnificativ – este că vezi prin acest om. Acorzi atenție mișcărilor și gesturilor subtile, pe care el însuși nu le observă. Întotdeauna ştii când această persoană nu se simte bine sau este într-o stare proastă. Uneori ți se pare că este capabil să-ți citească gândurile, iar uneori știi exact ce nevoi are.

3. V-aţi potrivit chiar de la început

Unul dintre semnele de bază – este că doar v-aţi cunoscut şi imediat găsiți limbă comună, de parcă aţi fost separați o perioadă lungă de timp, iar acum în sfârșit v-ați reîntâlnit. Asta nu se întâmplă întotdeauna, dar dacă se întâmplă este o senzație magică.

4. Îţi este greu să-ţi ascunzi sentimentele.

Un alt semn că v-aţi cunoscut într-o viață anterioară – este faptul că nu-ți poți ascunde sentimentele față de el. Singura modalitate de a-ți exprima emoțiile în prezența acestui om – este să i te deschizi complet. Și el simte același lucru și îţi răspunde la fel.

5. Cu el te simți ca “acasă”

Poţi fi la mii de kilometri distanţă de casă, însă nimic nu trezește în tine scânteia, ca privirea acestui om care îţi oferă senzația că alături de el eşti întotdeauna acasă.

O astfel de legătură este dificil de detectat, de aceea sentimentul casei natale este un semn sigur că v-ați cunoscut într-o viață anterioară. Această persoană înțelege totul despre tine și este gata să facă tot ce-i stă în puteri pentru a te face fericit(ă).

Chiar dacă nu cauți omul pe care îl cunoșteai într-o viaţă anterioară, mai devreme sau mai târziu el singur te va găsi.

Sursa