Există 2 trăsături ale bărbaților care resping femeile. Iată care sunt ele…

Înainte mă uitam la bărbații necăsătoriți trecuți de 40 de ani şi nu înțelegeam – ce nu este în regulă, care e problema lor? La această vârstă mulți dintre ei au și bani, şi aspect exterior acceptabil, şi ca oameni nu sunt răi. Pentru femei ar fi candidații perfecți, dar din anumite motive acești bărbați sunt singuri.

De ce? Acum ştiu. Cel puţin un burlac misterios am reușit să-l descopăr.

Mi s-a întâmplat să comunic cu un astfel de domn şi chiar de la început mi-a spus că îşi caută soţie, vrea familie, copii, s-a săturat de aventuri. Minunat – mă gândesc eu. E un pic cam în vârstă, dar poate e om bun şi intenții serioase are, îi voi da o şansă.

După ce şi-a anunțat intențiile, a început să-mi vorbească despre fosta iubită, care s-a dovedit a fi o persoană “groaznică”. L-a ”înșelat” de bani, iar el nu iubește deloc femeile mercantile. În final s-a dovedit că ea l-ar fi obligat să plătească pentru vacanța lor în străinătate, unde tot el a invitat-o. Adică el a invitat fata cu care dormea într-o vacanță în străinătate. I-a cumpărat bilet, i-a plătit cheltuielile timp de două săptămâni și la final i-a adus contul, unde ea trebuia să-și achite jumătatea de cheltuieli. Fata desigur, a rămas surprinsă şi a refuzat să achite.

Pot să vă spun că pentru cina la care m-a invitat, el nu numai că nu a plătit, dar a mai şi calculat scrupulos partea sa.

Şi asta nu e tot.

Zgârcenia nu a fost singura catastrofă. În timpul întâlnirii a fost extrem de plictisitor şi enervant. Pentru fiecare dintre cele două băuturi alcoolice comandate de mine, a ridicat o sprânceană și m-a urmărit cu privirea nemulțumită. “Nu bei prea mult? – m-a întrebat el, când mi s-a adus al doilea pahar de vin. În același timp, el destul de calm bea whisky. Despre faptul că fumez, nici n-am îndrăznit să zic ceva. Pe lângă nemulțumirea față de “alcoolismul” meu, și-a exprimat nemulțumirea pentru toate sferele vieţii mele.

Și dacă la începutul serii mi s-a părut interesant și drăguț, la sfârșit deja mă luptam cu dorința să fug, să-l las singur. Există două trăsături ale bărbaților care resping femeile: zgârcenia și pedantismul. El le-a combinat pe amândouă. Și în drum spre casă nu mai aveam nicio îndoială cu privire la motivul pentru care nu era căsătorit.

Când în faţa ta s-ar părea că ai un candidat ideal, dar în trecut nu are niciun divorț, niciun “am locuit împreună timp de 7 ani”, asta îţi spune doar un singur lucru: fugi de el.

Sursa