Fapt DEMONSTRAT ştiinţific: Gândurile ne formează destinul…

Majoritatea oamenilor reacționează la probleme într-un mod standard: manifestând iritație, agresiune și negativism. Omul începe să lupte cu situația, opunând rezistență. Este o concepție greșită să credem că iritarea poate îmbunătăți situația.

Ce scop are negativismul? De fapt, nu are niciun scop. Dimpotrivă, iritarea și agresiunea creează și mai mult negativism.

Oamenii de știință care studiază lumea cuantică spun că întreaga lume este energie. Toate particulele sunt în același timp peste tot. Asta se numește incertitudine cuantică. Este un paradox. Atât timp cât nu există un observator – omul – lumea nu există. Însă acesta este un fapt științific.

Toate particulele elementare își schimbă starea de la simpla lor observare. Adică, așteptările omului întotdeauna influențează rezultatul experimentului. Fiecare om are dreptate 100%. Fiecare dintre noi mai întâi crede în ceva, apoi găsește confirmarea credințelor sale.

De exemplu, crezi că nu ai suficienți bani. Și acest lucru este adevărat. Mereu nu ai suficienți bani. Sau în acest oraș e imposibil să găsești un loc bun de muncă. Și ai dreptate din nou. Dar lângă tine, de cealaltă parte a străzii sunt oameni care au suficienți bani. Și un loc bun de muncă. De ce? Sunt norocoși? Nu.

Legea fizicii cuantice spune: Întotdeauna! Fără excepții, obții rezultatul pe care îl aștepți!

Dacă nu eşti de acord cu punctul meu de vedere, ai dreptate 100%. Dar punctul tău de vedere îți aduce pace, claritate, bucurie? Te ajută să întâlnești şi să depășești cu ușurință toate obstacolele? Dacă răspunsul este da, atunci voi fi fericit să învăț de la tine. Sincer.

Din experiența personală:

Când mi-am frânt mâna, eram disperat. Medicii îmi spuneau că va rămâne o dizabilitate. Eu i-am crezut. Apoi am citit despre oamenii care s-au restabilit după răni mult mai grave. Și am crezut că este posibil. În rezultat: acum mâna mea este absolut sănătoasă.

La 15 ani credeam că sărăcia este o sentință. Lucram foarte mult și totul era în zadar. Apoi am crezut că pot obține cu ușurință libertatea financiară și am reușit.

În fiecare clipă facem o alegere. Fiecare secundă ne creează realitatea. De fiecare dată când ți se întâmplă ceva ce nu-ţi dorești, poți face o alegere. Ajungi în intersecția cuantică. Și dacă te-ai înfuriat, vei coti pe drumul greșit, într-o lume rea. Dacă te simți bine acolo, totul e minunat. Dacă nu, spune-ți: totul este bine.

Bine ai venit în realitate! Realitatea întotdeauna este bună și neutră. Doar gândurile şi evaluările tale îi dau culoare. Când te bucuri cu sinceritate de orice experiență, toate problemele tale se rezolvă singure. Chiar pare un pic neobișnuit, nu-ţi ajunge război. Dacă nu te-ai săturat de lupte, poți să lupți. Dar eu personal, prefer pacea și liniștea.

Împărtășește experiența ta de unitate cu viața, sunt sigur că poți ajuta mulți oameni să trăiască mai simplu şi mai fericiți.

Autor: I. Tokarev

Sursa