10 activități intime care vă vor apropia şi mai mult

Intimitatea şi apropierea – nu este doar patul. Există multe alte modalități de a te apropia de persoana iubită, la un nivel intim mult mai profund.

1. Împărtășiți-vă fricile

Povestindu-vă reciproc despre fricile pe care le aveți – veți deveni mai apropiați. Veţi arăta că fiecare dintre voi – este un om simplu, cu slăbiciunile sale. Astfel veţi deveni mult mai accesibili unul pentru celălalt.

2. Priviţi împreună stelele

Plimbați-vă sub cerul înstelat, întindeți-vă pe iarbă şi urmăriți stelele. Asta vă va reaminti cât de mici suntem noi, oamenii, în acest univers şi vă va ajuta să apreciați ceea ce aveți.

3. Scrieți-vă unul altuia scrisori.

Strânge toate gândurile din minte şi pune-le pe foaie. Gândește-te pentru ce îţi iubești partenerul, pentru ce îl apreciezi – şi scrie asta. Imaginează-ţi că asta este ultima voastră discuție şi trebuie să reuşeşti să-i spui totul.

4. Fiţi recunoscători

Gândiți-vă la lucrurile pentru care sunteţi recunoscători partenerului. Asta vă poate ajuta să vă concentrați pe lucrurile bune, ceea ce aduce beneficii oricărei relații.

5. Studiaţi-vă reciproc limbajul iubirii.

Există 5 limbaje diferite ale iubirii. Înțelegeți ce necesitați are fiecare dintre voi. Poate pentru partenerul tău sunt importante atingerile sau cuvintele de dragoste. Aflați asta, pentru ca fiecare dintre voi să se simtă iubit.

6. Pregătiți cina împreună

Lăsați telefoanele, televizorul, calculatorul şi savurați împreună procesul de pregătire a mâncării. Râdeți împreună – este foarte important. Fiţi răbdători, dacă nu vă iese ceva. Este important procesul, nu rezultatul. Fiţi aproape unul de celălalt.

7. Îmbrăţişaţi-vă

În sezonul rece este foarte actual. Poate v-aţi obișnuit ca îmbrățișările strânse să ducă neapărat în pat, însă învăţaţi-vă să le savurați fără careva așteptări. Substanțele produse în creier de la atingerile fizice, vă vor servi ca un bonus.

8. Făceţi-vă reciproc masaj

Ajutaţi-vă reciproc să vă relaxați după o zi grea de muncă. Acesta este un mod excelent de a învăţa să aveţi încredere unul în celălalt.

9. Faceţi duş împreună

Bucurați-vă de compania celuilalt. Veți observa cât de apropiați veţi deveni, dacă nu veţi sări imediat în pat.

10. Ţineţi-vă de mâini.

Este simplu, dar foarte eficient. Nu uitați să vă țineți de mâini, oriunde vă aflați și indiferent câți ani sunteţi împreună. Nu veți regreta.

Sursa