Bărbaţii întotdeauna se întorc, asta e natura lor…

Bărbații întotdeauna se întorc. Asta e natura lor: să obțină dragostea, să piardă interesul, să renunțe și apoi să se întoarcă. Mai mult decât atât, ei vor să se întoarcă atunci când nu-ţi mai sunt interesați, când ţi-ai făcut ordine în viaţă și ai întâlnit o nouă iubire.

Cândva el a fost pentru tine acel bărbat unic. Dar v-aţi despărțit, poate la inițiativa ta, dar cu speranța că va încerca să se întoarcă. Însă timpul trece și nu există nicio încercare de a opri despărțirea. Te cerți pentru prostia făcută, dar mândria nu-ți permite să mergi la el. Și nici nu mai ai unde veni, pentru că l-ai văzut cu alta. Se simțeau bine împreună, se sărutau și se țineau de mâini. El o îmbrățișa, la fel cum te îmbrățișa cândva pe tine şi în acel moment înțelegi cât de bine te simțeai în brațele lui. Amintirile. Sau poate el a făcut un pas decisiv , iar tu nu erai pregătită pentru asta. Totul s-a întâmplat atât de brusc.

Şi trece timpul.

Tot răul se uită, nu mai vrei răzbunare sau să fii mai bună decât eşti în realitate. Munca începe să-ţi aducă plăcere, chiar şi prietenele fericite nu te mai irită. Iar flirtul… Nici nu mai înțelegi cum te descurcai înainte fără el. Și atunci când erai cu el și după ce v-aţi despărțit. Se pare că nu ești deloc nefericită, eşti doar liberă. În plus, bărbații arată clar că sunt interesați de tine, că nu eşti o infirmă, ci o femeie normală, frumoasă.

Apoi în viaţa ta apare un bărbat.

Nu este cel mai frumos și nici măcar milionar. Sau poate e şi una şi alta. El îţi zâmbește, îţi spune complimente. Te simţi bine alături de acest bărbat şi inima începe să-ţi bată repede, repede. Din nou, îţi apar aripi la spate. Ești îndrăgostită și te jenezi să-l privești în ochi, deși, demult nu mai eşti o fetiţă. Primul sărut, prima noapte. Sunteţi fericiţi și el îţi cere mâna sau poate doar sunteți fericiți împreună. Ai uitat iubirea din trecut. Sau mai degrabă, nu ai uitat-o complet, ai rămas doar cu amintirile frumoase, ești fericită.

Şi într-o zi apare el. Nu contează cum.

L-ai întâlnit întâmplător sau el singur te-a sunat. Te roagă să vă întâlniți, îţi spune că a înțeles ce prostie a făcut şi te pune să faci o alegere. Să te întâlnești şi să ajungi în impas din nou sau să refuzi? Privești bărbatul care doarme lângă tine, cel care a reuşit să-ţi dăruiască fericirea şi căruia nu-i pasă cum arăți şi dacă poți găti. Îl priveşti şi te gândești: Să mergi la întâlnire sau nu?

Ştii, eu pentru mine am decis totul.

Nu vor mai exista întâlniri. Nu în zadar o înțelepciune din popor spune că nu trebuie să intri în același râu de două ori.. Este adevărat…am încercat…pentru că ei întotdeauna se întorc! Bărbații întotdeauna se întorc, dar nu poți intra în același râu de două ori…

Sursa