4 reguli importante de care trebuie să ţii cont când ai o relaţie cu un bărbat divorţat

Un om divorțat – întotdeauna este un mister cu șapte sigilii. Nu știi niciodată exact ce s-a întâmplat în familia lui și cine a fost inițiatorul divorțului – trebuie să-l crezi pe cuvânt.

Bărbații divorțați sunt o categorie specială de bărbați. Chiar dacă este vorba despre bărbați obișnuiți, experiența vieții de familie și divorțul lasă o amprentă asupra individului.

În mod surprinzător, dar spre deosebire de femeile divorțate, ei nu se simt cumva defecți sau inutili. Dimpotrivă, în ei înflorește încrederea că acum la uşa lor se va forma un rând de fete tinere și frumoase. Şi chiar dacă arată nu prea, câștigă nu prea, au copii pentru care trebuie să plătească pensie – asta nu-i deranjează deloc.

Poate fetele singure sunt vinovate? Ele se agaţă de orice bărbat care de abia a reușit să câștige din nou statutul de “necăsătorit” şi astfel bărbaților le crește considerabil vanitatea. Pentru a evita acest lucru, ar trebuie să abordezi situația la rece şi să urmezi câteva reguli:

1. Nu trebuie să devii “vesta lui”

Există o mare probabilitate că el va plânge după trecut. Nu-i permite să facă asta. Dacă vorbește mult despre fosta lui parteneră – propune-i să se întoarcă la ea, dacă încă e în gândurile lui. Tu – eşti ființă cu propriile dorințe şi obiective, nu ești cea care să-i asculte plângerile.

2. Nu te grăbi să te bucuri.

Nu este exclus, că mai are pe cineva. Da, da. Acum e liber şi nu este obligat să-i fie cuiva fidel – poate avea zece relații în paralel.

3. Nu-i permite să proiecteze asupra ta experiența relației anterioare.

Fosta lui parteneră era iubitoare de shopping? Există o mare probabilitatea că pentru tine va face economii. Fosta îi era infidelă? Va fi gelos pe tine, poate chiar te va urmări. Însă tu – nu eşti ea. Este important ca el să nu uite acest lucru.

4. Nu-i soluționa problemele.

Trebuie să plătească pensie alimentară, nu are timp pentru tine pentru că petrece timpul cu copiii, nu are unde trăi pentru că apartamentul i-a rămas soției – toate acestea, desigur, sunt lucruri triste. Dar tu ce ai cu asta?

Realitatea, este că acum orice bărbat este foarte solicitat. Fetele se agață chiar și de cei căsătoriți, ca de ultima speranță pentru a-şi construi o relaţie, ce să mai spui de cei divorțați (și, prin urmare, liberi). Acest lucru descurajează. Înțelegerea acestui fapt și o abordare fără emoții inutile, te vor ajuta să nu-ţi pierzi timpul și energia.

Autor: Yulia Inamora

Sursa