“M-am îndrăgostit de un clovn!”: 10 povestiri reale despre sentimentele nepotrivite

Uneori iubirea poate fi rea – începi să simți ceva pentru cei care nu ar trebui. Probabil vi s-a întâmplat şi vouă. Iată câteva exemple ilustrative.

1. “Îmi plăcea unul dintre profesorii mei. Eram înnebunită de el în ultimii patru ani de liceu, chiar și când începusem să mă întâlnesc cu un băiat. Acum, acel profesor este prietenul meu pe o rețea de socializare și, dacă îmi scrie, încă mai simt fluturi în stomac, deși nu a fost nimic între noi ” – Alina, 28 de ani.

2. “Prințul Eric din “Mica sirenă “. Vă pare amuzant, dar am suferit un an întreg după el. ” – Andreea, 23 de ani.

3. „De șeful meu. Era divorțat. Și totuși, n-am încercat să fac ceva. În primul rând, pentru că în compania noastră existau reguli stricte cu privire la acest subiect. În al doilea rând, chiar dacă nu ar fi fost așa – existau prea multe dificultăți.” – Maria, 30 de ani.

4. “Cel mai bun prieten al fostului meu iubit. N-am fi putut avea ceva, dar mi-aş fi dorit.” – Elena, 24 de ani.

5. “M-am îndrăgostit de băiatul care lucra asistentul medicului meu. Avem cam aceeași vârstă. De fiecare dată când merg acolo, îmi bate intens inima. Este groaznic! Și în același timp frumos.” – Liliana, 25 de ani.

6. “Am fost îndrăgostită de prietenul tatălui meu – istoric, apoi de un profesor de istorie. Probabil, acesta este tipul meu.” – Alice, 20 de ani.

7. “Sunt puțin îndrăgostită …de psihiatrul meu! Este un bărbat fermecător trecut de 50 de ani, căsătorit. Desigur, nu am flirtat niciodată cu el, este inacceptabil. Este din același oraș cu prietenul meu, poate îl văd ca o versiune mai matură a bărbatului meu.” – Ana-Maria, 26 de ani.

8. “Aproape un an am fost îndrăgostită de vecina mea. Însă ea nu observa (sau nu voia să observe). Apoi mi-am dat seama că acest lucru este foarte periculos și am încetat să mă gândesc la ea în felul acesta.”- Luminiţa, 21 de ani.

9. “Pe la 16 am mers la circ de zece ori la rând, pentru că acolo era un clovn minunat cu râs contagios. Am suferit după el aproape jumătate de an, apoi am citit romanul lui Stephen King “It” – și am început să mă tem puțin de oamenii care au ales această profesie.” – Karina, 23 de ani.

10. “M-am îndrăgostit de fratele mai mic al iubitului meu. An după an, mă gândeam ce să fac. Apoi tipul a aflat și m-a părăsit, ei s-au mutat – și totul s-a încheiat de la sine.” – Elena, 28 de ani.

Sursa