Când fac cunoștință cu bărbaţii le spun că sunt căsătorită. Iată ce reacție au…

Sunt căsătorită şi sunt fericită. Deşi soţul meu e minunat, uneori nu-mi ajunge atenția altor bărbați, flirtul şi plăcerea că sunt pe placul cuiva. Când vreau aventuri, complimente şi priviri de admirație merg în cluburi. Singură.

La început invitam prietenele. Însă sunt prea plângăcioase: ba nu le place muzica, ba încăperea nu e potrivită, peste o oră vor acasă. Când sunt singură – sunt liberă.

Siguranța? Da, am un punct special pentru ea – nu intru în foc, evit colțurile ascuțite.

Intru în club – cu zâmbetul pe buze, neapărat pantofii cu toc şi fac cunoștință cu primul pe care-l întâlnesc, folosind expresia: “Dragule, sunt Rita și sunt căsătorită, deci nu spera la nimic.” Cineva zâmbește, cineva rămâne uimit. Sunt mulțumită de orice reacție.

Dacă e dispus să continuie discuția – ok. Nu este dispus – minunat. Iar eu zâmbesc şi fac cunoștință cu următorul. Apoi merg la dans și caut un nou prieten. Cât îmi trebuie? Nu am venit pentru a stabili un record. Am venit să mă distrez.

În club, întotdeauna vin cu dispoziție bună şi sunt gata să o împart cu alţii. Nu aștept nimic de la nimeni, nu înșel pe nimeni, doar mă odihnesc. Nu-mi pasă cine este în jurul meu – manageri de top sau simpli funcționari de birou, poartă Louis Vuitton sau se îmbracă la reduceri.

– Bună! Sunt Rita. Sunt căsătorită. Tu ești căsătorit?

– Da.

– Îmi plac bărbații căsătoriți!

– De ce?

– Ei nu mă deranjează.

Sunt gata să discut despre politică, muzică, cinema, vreme, orice. Cu cei căsătoriți, îmi place să vorbesc despre soțiile lor. Cum v-ați întâlnit? Pentru ce calități te-ai îndrăgostit de ea? Ce apreciezi cel mai mult la ea? Ce relație ai cu soacra?

Fac asta cu plăcere. Nu mi-e teamă să spun că nu știu nimic despre criptomonede şi nu mi-e teamă să par stupidă, pot purta toată seara discuții despre nimic. Nu-mi pasă ce gândesc oamenii despre mine. Nu am de gând să impresionez pe nimeni. În câteva ore voi uita de existența tuturor celor cu care am vorbit în această seară și ei vor uita de mine.

Un avantaj al orașelor mari este că sunt foarte multe cluburi în care poţi cunoaşte mulți oameni. Eu mă voi plimba, voi bate din palme, voi discuta şi mă voi întoarce înapoi sub aripa soţului.

Acasă îi spun cum m-am distrat, cu cine am vorbit, ce am aflat. El ştie că întotdeauna mă întorc. Are încredere completă în mine, nu-l dezamăgesc.

Mă întorc – mulțumită şi fericită şi adorm îmbrățișându-mi soțul.

Sursa