Admir. Învăț. Sunt recunoscătoare. Iubesc.

Mă fascinează OAMENII…

… pe care îi privești și brusc se deschide o frumusețe și o profunzime, încât te blochezi de încântare și admirație.

Sunt frumoși la exterior? Nu, nu neapărat. Dar pe chipul acestor oameni întotdeauna există ceva atractiv. Ceva atât de frumos, încât vrei să-i admiri, să-i privești iar şi iar.

Sunt generoși? Da, în tot: în dragostea lor, în sinceritatea lor. Și în bani, de asemenea. Generozitatea internă prin relația cu banii – se manifestă foarte serios. Nu, acești oameni nu sunt bogați și nu sunt răsfățați. Ei adesea economisesc pentru sine. Dar sunt capabili să-i trimită cuiva un buchet frumos de flori, fără să regrete nu numai banii, ci și timpul, doar pentru a-i face o bucurie.

Sunt buni? Da, sunt cu adevărat buni. Te îmbrățișează doar cu simpla lor prezență. Și un singur gând că în viaţa ta există o astfel de persoană, că o cunoști, inima ţi se învelește într-o plapumă moale și bate ușor.

Sunt sinceri și curajoși? Da, desigur. Dar sunt fără sabie și scut. Sunt cei care nu se tem să fie ei însiși, nu se tem să iubească, nu se tem de durere. Sunt cei care trăiesc. Da, se întâmplă adesea ca acestor oameni le este greu și dureros, dar ei trăiesc. Și viața lor nu este deloc o luptă. Ei sunt luminoși, plini de bucurie.  Și foarte recunoscători. Iar viața îi privește cu ochi mari și îi admiră.

Mă fascinează oamenii…

Nu scheme, imagini sau reprezentări – oamenii vii. Oameni care sunt mai interesanți și mai frumoși decât orice poate fi inventat. Oameni vii care merită a fi iubiți.

Și dacă credeți că voi spune că astfel de oameni sunt puțini, vă înșelați. Nu voi spune. Cunosc mulți. Și cineva e chiar aproape de mine.

Admir. Învăț. Sunt recunoscătoare. Iubesc.

Sursa