Iată de ce nu trebuie să aștepți iubirea…

Mulți ani l-am căutat pe cel, pe care în cele din urmă l-aş putea numi “al meu”. Mereu eram dezamăgită. Viaţa mea era un ciclu nesfârșit de mesaje fără răspuns și relații fără sens. Mă forțam atât de mult să fiu cu cei care nu meritau timpul meu. Așteptam prea multe, prea devreme şi întotdeauna rămâneam cu inima frânta. Niciodată nu m-am gândit că o singură noapte ar putea să-mi influențeze atât de mult viața.

Ai venit în viaţa mea într-o seară rece de joi, iar acum nu-mi imaginez cum aş trăi fără tine. Mulți ani, prietena mea îmi spunea că iubirea va veni în viaţa mea atunci când voi înceta să o caut, dar niciodată nu i-am dat ascultare, până când nu te-am întâlnit pe tine.

Cu tine totul e diferit.

Nu mă mai îndoiesc de nimic. Nu mi-e teamă de durere sau să-ţi spun ceea ce cred. Nu mi-e teamă să fiu vulnerabilă. Şi tu cu mine ești la fel. Nu ţi-e teamă să-ţi arăți partea emoțională, pe care o iubesc în tine. Nu mă mai tem de viitor, pentru că știu că îmi vei fi alături. N-am nevoie de asigurări că nu vei pleca, deoarece știu că ești la fel de îndrăgostit ca şi mine.

Ne asemănăm atât de mult, dar totuși suntem diferiți. Ambii avem un trecut nebun care ne-a provocat multă de durere, dar ne-a şi ajutat și nu ne învinovățim pentru trecutul nostru.

Din prima zi când te-am întâlnit, am realizat imediat că ești acel bărbat unic. Fără întrebări. Mulțumesc că eşti mereu bun, că mă faci să zâmbesc, că mă protejezi.

Cea mai bună iubire – este cea care îți schimbă complet viața. Ea nu te rănește, dar parcă te provoacă. Ea te face să vrei să devii mai bun.

Cea mai bună iubire – este cea în care poți fi tu însuți, în care ambii puteți face împreună prostii, dar puteți fi şi serioși. În care faceți totul pentru a-i provoca un zâmbet persoanei iubite.

Cea mai bună iubire – este cea pe care nu o aștepți.

Sursa