Bărbații slabi întotdeauna dau vina pe femei. Vezi de ce se întâmplă asta…

Pentru mulți bărbați, începuturile energiei feminine sunt o forță care le distrage atenția și de fiecare dată când trăiesc nu așa cum cere viziunea lor, ei învinuiesc femeia.

Bărbații, de fapt, întotdeauna au acuzat femeile de toate păcatele lumii, inclusiv pentru lipsa dezvoltării spirituale. De exemplu, în mitologia hindusă, principala forță care distrage atenția, forța iluziei Maia, este prezentată în imaginea unei femei. Pentru mulți bărbați, femeile sunt: ori zeițe glorioase, ori sirene malefice.

Bărbații ușor și rapid trec de la o declarație la alta. Dacă partenerul tău nu mai vede în tine o zeiță, ci doar un obiect care îi distrage atenția, atunci asta nu-ţi oferă nimic bun. Desigur, ai observat ca partenerul te tratează diferit. “Te iubesc. Ești totul pentru mine!” sau: “Îmi distragi atenția. Trebuie să-ţi acord mai multă atenție ţie, decât muncii. Lasă-mă în pace. Ești o povară pentru mine!”

Bărbații, de exemplu, întotdeauna vor acorda atenție unei femei radiante, atunci când ea intră în cameră. Dacă până la asta ei aveau conversații serioase, când apare femeia, toate privirile se îndreaptă spre ea. Acest lucru se întâmplă automat. Reacționând, bărbații se polarizează s*xual. Chiar dacă încearcă să-și ascundă sentimentele, atractivitatea s*xual-energetică feminină dă de ştire de câteva ori pe zi, provocându-le o reacție. Astfel, la bărbați există o neîncredere înnăscută pentru femei. Dacă se apropie o femeie frumoasă, ei nu se pot concentra asupra muncii.

Acum, partenerul tău se va plânge mereu de neatenție. Chiar dacă ești gata să-l ajuţi, să-l susții, el te va învinovăți pentru tot. Privindu-te, el îşi va imagina că relația voastră: fie îl forțează la ceva, fie îl compromite. El va începe să te urască. Și asta se întâmplă destul de des.

Bărbatul ar trebuie să-și dezvolte singur cultura sa masculină, pentru a deveni suficient de puternic şi ca rezultat să obțină o claritate completă în tot şi în ideile sale despre viață. Puțin probabil îl vei putea îndruma în acest proces. Dar poți continua să-l iubești şi să te dezvolți.

Sursa