Test: Alege lumânarea care te atrage şi află care este starea corpului, minții şi sufletului tău în prezent

Culorile – sunt vibrații la diferite frecvențe. În funcție de frecvența la care vibrează energia noastră internă, depinde în mare măsură starea generală a corpului, minții și sufletului nostru. Putem trece prin diferite etape ale vieții. Urcușuri, coborâșuri … De aceea, starea actuală nu trebuie evaluată ca permanentă. Ne putem schimba, dacă începem să lucrăm asupra noastră.

Acest test a fost dezvoltat de către celebrul psiholog irlandez K. Collins.

Privește lumânările de mai jos. Care dintre ele te atrage cel mai mult? Lumânarea pe care o alegi îţi poate spune câte ceva despre frecvența la care vibrează corpul, mintea şi sufletul tău.

Lumânarea ALBĂ

Albul este culoarea lunii. Lumânarea pe care ai ales-o, reflectă energia lunii. Asta înseamnă că sufletul tău vibrează la cel mai înalt nivel. Îl păstrezi curat și, în același timp, trăiești cu simțul scopului. Ai venit în această lume pentru a aduce o contribuție semnificativă la dezvoltarea ei. Și natura ți-a dat tot ce este necesar pentru a continua să lucrezi la progresul tău personal. Intuiția ta este întotdeauna la înălțime, pentru că ai abilități mentale puternice.

În vrăjitorie, energia lunii este folosită ca un instrument puternic pentru vrăji. Deci, poți fi sigur că în interior ai o lumină puternică.

Lumânarea VIOLETĂ

Violetul este culoarea planetei Jupiter. Iar alegerea acestei lumânări spune că în viitorul apropiat vei atrage de partea ta noroc și abundență. În viața ta vor apărea oamenii “potriviți”, care îţi vor deschide fereastra noilor oportunități. Trebuie doar să-i asculți și să acționezi sub îndrumarea lor. Frecvența la care lucrează energia ta necesită dobândirea noilor cunoștințe. Pe măsură ce vei studia lumea înconjurătoare, vei observa tot mai multă nedreptate. Asta îţi poate provoca furie. Însă trebuie să faci față acestei emoții. Acționează aşa cum ar trebui: manifestă generozitate, învață spiritualitatea – asta este important pentru tine acum.

S-ar putea să nu fii încrezător, să pierzi mult timp pentru luarea deciziilor și apoi să le schimbi în ultima clipă. Însă, dedicația îţi va fi răsplătită în curând. Vei vedea.

Lumânarea ROŞIE

Lumânarea roșie este aleasă de oamenii care la această etapă a vieții se pregătesc pentru dragoste sau război … Spiritul lor vibrează nervos și necesită acțiune!

Cei care au ales această lumânare, merită chiar acum să accepte bătălia. Sau să devină suficient de curajoși pentru a elibera din viața lor, ceea ce nu le mai este de folos. Lăsați-vă spațiu pe care Universul îl va umple cu noi oportunități. Unii dintre voi sunt pregătiți pentru iubire. De aceea, puteți aștepta apariția în viitor a unui nou partener, a unui copil sau unui animal de companie. Sau poate vă așteaptă un nou loc de muncă, cercetări, călătorii sau un nou hobby.

Lumânarea GALBENĂ

Galbenul este culoarea lui Mercur – planeta rațiunii și a comunicării. Dacă alegi această lumânare, spui că alegi intelectul. Întotdeauna dorești să înveți, să înveți și să absorbi informații noi. Galbenul este, de asemenea, culoarea mișcării și a începuturilor noi. Indiferent de vârsta pe care o ai, nu te oprești la ceea ce ai obținut, ci vrei să-ţi extinzi orizonturile. De îndată ce obții noi informații importante pentru tine, mintea îţi tremură de încântare, iar sufletul ţi se ridică la un nou nivel de liniște și prosperitate.

Lumânarea VERDE

Verde – culoarea chakrei inimii, care este direct legată de organele principale de simț. Dacă ai ales această lumânare – atunci ești o persoană sănătoasă și echilibrată emoțional.

Alegerea acestei lumânări demonstrează că Universul deja te-a ajutat să găsești un echilibru în viață. Verdele este culoarea naturii, fertilității și creșterii. Probabil foarte curând te așteaptă o perioadă de abundență. Sau poate deja a venit, iar tu doar trebuie să apreciezi mai mult bucuriile simple ale vieții.

Lumânarea ALBASTRĂ

Albastru – este culoarea iluminării. Este asociată cu apa, ceea ce înseamnă că ai tot ce trebuie pentru a te înțelege pe tine și acțiunile tale. Ai o intuiție bine dezvoltată, pentru că eşti patronat de planeta Neptun. Când al șaselea simț se activează, totul se schimbă. Eşti plin de putere, energie și-ţi folosești intuiția pentru a trăi cu gust și plăcere. Trebuie să înveți să ai mai multă încredere în instinctele tale. Mai devreme sau mai târziu, oamenii ca tine vor conduce lumea la o Nouă Ordine Mondială. Acceptă-ți talentul. Nu i te împotrivi.

Lumânarea NEAGRĂ

Negru este culoarea autoprotecţiei şi autoanalizei. Vrăjitorii folosesc lumânările negre pentru a chema zeița Hecate, care luminează calea unei fiinţe puţin “rătăcite”. Acum este momentul potrivit pentru a-ţi asculta vocea interioară, a primi răspunsuri la toate întrebările care te frământă, pentru a-ţi găsi scopul și a înțelege relația ta cu lumea înconjurătoare. Această necesitate este deja în tine, de aceea poţi folosi puterea vibrațiilor negre pentru a privi în interiorul tău și a primi răspunsuri la întrebările pe care le cauți. Ascultă-ți vocea interioară şi fii pregătit pentru surprizele pe care ţi le poate aduce. Asigură-te că eşti gata să-i urmezi instrucțiunile.

Sursa