7 Semne mai puţin evidente că ești bună în pat

Cum să înțelegeți cine eşti – Regina zăpezii sau Femeia de Foc? Oamenii de știință au  demonstrat că bărbații citesc inconștient semnele şi fluidele și recunosc fără greșeală femeia în care arde focul adevarat al pasiunii. Cum? Iată semnele care spun că ești bună în pat:

1. Eşti curioasă

Eşti deschisă la tot ce este nou. Îţi place să cunoști, să înțelegi, să ajungi singură la esență.  Lenea şi apatia îţi sunt străine. Psihologii sunt convinși: cu o astfel de femeie, în pat nu este plictisitor.

2. Ai mirosul bine dezvoltat

Dacă eşti atât de sensibilă la mirosuri, încât poţi distinge aromele populare de la prima notă, atunci cel mai probabil şi tu miroși extraordinar. Iar bărbatul corect îl citești cu ochii închiși. Şi în consecință – un s*x bun.

3. Ești kinestezică

Îți place să atingi mătasea și cașmirul cu mâinile? Eşti atât de sensibilă la senzațiile tactile încât obții plăcere de la atingeri? Felicitări: eşti senzuală, eşti visul oricărui bărbat.

4. Ai văzut cel puțin câteva filme pentru adulți

Nu ești o sfântă – și asta e bine. Uneori, pentru dezvoltarea generală, ai privit un film sau mai multe “despre asta”? Și vizitezi magazinele pentru adulți? Păi, bărbatul tău este un norocos.

5. Stima de sine

Dacă te iubești şi îţi iubești corpul, atunci transmiți această iubire şi celor din jur. Merită să-ţi spun că asta este baza relațiilor fericite, în general și al s*exului, în particular?

6. Mâini iscusite

Dacă eşti capabilă să faci ceva cu mâinile, atunci şi în pat eşti deja la jumătatea drumului spre succes. Este logic, nu?

7. Adori flirtul 

O reacție imediată la un compliment – şi deja îl obții pe al doilea. Îţi atingi părul parcă accidental – şi bărbatul sever e gata să-şi schimbe furia pe bunăvoință. Felicitări! Femeia capabilă să-și folosească rezervele are șanse mari să lase o impresie de neuitat despre sine, după o noapte de amor.

Sursa