Singură și fericită: 9 avantaje incontestabile ale singurătății

Fiecare femeie trăiește singurătatea diferit. Cineva, după câteva relații eșuate se dedică muncii. Altcineva ajunge în depresie și nu mai crede că există bărbați demni. Iar altele îşi imaginează că sunt eroinele filmului “Sex and the city” și se bucură de toate beneficiile singurătății. Descoperiți 9 avantaje incontestabile ale burlăciei și, credeți-mă, acesta este doar setul de bază.

1. Ai timp să educi în tine o femeie ideală

Singurătatea te ajută să te observi dintr-o parte şi astfel, să vezi toate plusurile și minusurile, să le cântărești și să le iei sub control. De asemenea, ai timp să te ocupi de aspectul exterior. Privește-te în oglindă şi gândeşte-te ce ai vrut să schimbi, dar nu-ţi ajungea timp şi energie. Întotdeauna ţine minte – dacă te placi tu, atunci vei fi şi pe placul celor din jur.

2. Ești liberă să iei decizii 

În orice moment poţi lua bilete şi zbura în celălat capăt al lumii, fără să te justifici în faţa cuiva, poţi merge la dansuri, îţi poţi cumpăra o rochie nouă, vei decide singură pe ce drum să mergi pentru a evita ambuteiajele din trafic sau ce culoare vor avea pereții din hol.. Liberă de toţi şi de toate!

3. Nu trebuie să faci ceea ce nu-ţi doreşti

Nu trebuie să mergi împotriva voinţei tale de a petrece timpul cu oameni necunoscuţi (sau cu cei care nu-ţi plac) sau să-ţi sacrifici ziua liberă pentru o cină cu părinţii lui. Şi mai poţi urmări filmul preferat, fără să aștepți până se va termina meciul de fotbal.

4. Poţi merge la întâlniri

Acestea pot fi întâlnirile cu prietenii sau la petreceri – deja eşti liberă în acţiuni şi preferințe. Poţi primi semne de atenție  şi te bucura de asta, iar flirtul nevinovat nimănui nu i-a făcut rău. Şi chiar dacă nu-ţi vei întâlni alesul la aceste întâlniri, cel puţin te vei alege cu un prieten de încredere sau un interlocutor interesant.

5. Poţi arăta aşa cum îţi doreşti

Mulți bărbați cred că au dreptul de a le sugera iubitelor ce li se potrivește şi asta adesea nu corespunde gusturilor tale. Dar, de multe ori trebuie să te împaci cu preferințele lui, și crede-mă, ciorapii și lenjeria intimă incomodă – nu sunt cele mai groaznice lucruri.

6. Poţi călători

N-ai fost în India câțiva ani, doar pentru că lui nu-i place această ţară? Acum poţi pleca pe orice continent şi depinde doar de propriile limite de timp și dorințe.

7. Tu decizi ce faci cu timpul tău

Nu te trezești înaintea deșteptătorului, nu dai raportul de ce ai venit mai târziu de la muncă, nu-i ceri permisiunea să te vezi cu prietenele, iar seara o dedici citirii cărții preferate sau faci sport – doar nu trebuie să pregătești cina…

8. Educi în tine o personalitate puternică

Multe femei încep o relație doar pentru “a nu mai fi puternice”. Însă singurătatea ne învață să avem o viziune obiectivă asupra vieţii şi asupra noastră. În atmosfera libertății ne dezvoltăm mai repede, creștem şi înțelegem ce fel de persoană ar trebui să fie alături de noi. Aceasta este forța noastră, iar în continuare depinde doar de tine, cum să fii în relație.

9. Poţi descoperi din nou întreaga lume pentru tine

Când suntem într-o relație de durată, adesea preluăm nu doar obiceiurile partenerului, ci și viziunea lui asupra vieții și apoi înțelegem că este absolut contrară opiniei noastre. Se pare că i-ai permis atât de des să te convingă, încât ai uitat ce-ţi doreşti tu. Acum când ești singură, te poți cunoaște din nou și privi lumea cu alţi ochi – cu siguranță îți va plăcea.

Sursa