8 semne ale unui bărbat care te va iubi mai mult decât propria viaţă

Deseori bărbații se aleg cu o caracterizare deloc măgulitoare, ea fiind explicată de stereotipuri şi așteptările exagerate ale femeilor. Bărbatul ideal este considerat un personaj fictiv, un erou din filme sau romane. Însă nu este aşa, există anumite condiții în care fiecare bărbat devine ideal pentru femeie. Asta se întâmplă atunci, când întâlnește acea femeie pe care nu vrea să o piardă.

1. Acest bărbat este fidel relației voastre

E ușor să fiți împreună când totul este bine, însă când soarta te pune la încercări, atunci se testează totul la rezistență: lucrurile, oamenii, relațiile, iubirea. Un bărbat adevărat nu va renunța fără luptă. El apreciază relația voastră, ceea ce înseamnă că nu va permite să intervină nimic între voi.

2. Nu se ascunde de probleme

Un bărbat adevărat nu se va ascunde de probleme. Dacă îl va deranja sau îi va provoca ceva nemulțumire, el va trata acest lucru cu atenție și respect. Dacă există probleme, atunci ele trebuie rezolvate. Și este capabil să separe disputele apărute de relație, ceea ce este foarte important.

3. Este atent la detalii

Când era burlac, nu-şi făcea griji că gunoiul nu e scos sau că vasele nu sunt spălate. Acum, știe cât de important este acest lucru pentru tine și încearcă să scape de obișnuințele sale și să se asigure că totul este în ordine.

Nu va privi fără tine filmul care-ţi place, și-ţi va permite asculţi muzica preferată în mașină. Da, sunt lucruri mici, însă din ele este construită viața.

4. Este inteligent şi înțelept

Bărbatul inteligent privește lucrurile obiectiv şi îţi poate da sfaturi în orice situație. Dacă ai nevoie de ajutor, el încearcă să înţeleagă ce te deranjează. Și eşti sigură că nu va da sfaturi mai puțin înțelepte şi viitorilor voștri copii!

5. Vrea să te iubești aşa cum ești

El crede că ești frumoasă (pentru asta te iubește), dar nu doar crede, ci încearcă să-ți arate asta prin fapte mici. Când crezi că ai părul nearanjat, el îţi va face un compliment în momentul potrivit. În fiecare zi găsește o modalitate de a te încuraja, de a te sprijini şi de a-ţi reaminti că te iubeşte.

6. Problemele tale – sunt problemele lui

Dacă te preocupă ceva, același lucru îl preocupă şi pe el. El soluționează problemele tale, ca pe cele proprii. Dacă vei avea nevoie de ajutor la miezul nopții, se va trezi şi te va ajuta, fără să se plângă că asta nu e treaba lui.

7. Îți tratează greșelile cu zâmbet

Toată lumea face greșeli și tu nu ești o excepție. Dacă din greșeală ai spus ceva care l-a afectat, el va înțelege că nu ai făcut-o intenționat. Nu-ţi va aminti această greșeală cu orice ocazie.

8. Iar propriile greșeli le ia în serios

Pe de altă parte, îşi face griji când te dezamăgește sau nu-ţi justifică așteptările. Şi încearcă cât mai repede să-şi repare greșelile. El nu va trata lucrurile serioase cu umor, în special dacă știe că asta te afectează.

Sursa