Pentru a menține relația interesantă, scrie-i bărbatului iubit aceste 10 mesaje!

Mesajele sunt cel mai simplu și mai rapid mod de a comunica, dar uneori devine prea plictisitor. Pentru a menține relația interesantă, încearcă să-i scrii iubitului aceste 10 mesaje – care cu siguranță nu-l vor lăsa indiferent:

1. “Te respect pentru ….”

Pentru bărbați respectul este foarte important. Aceasta îi crește stima de sine și îi arată că îl prețuiești ca persoană.

2. “Am luat două bilete pentru meciul de astăzi. Pregătește-te!

Surprinde-l, nu aștepta să-ţi facă surprize doar el. Ia bilete la concertul trupei sale preferate sau la un meci de fotbal. Îl va inspira să-ţi facă şi el ceva special.

3. Ce se întâmplă dacă nu mergem astăzi nicăieri și comandăm pizza acasă?”

Mulți bărbați simt presiune atunci trebuie să organizeze întâlniri deosebite și să surprindă femeia. Eliberează-l de această tensiune, propune-i ceva mai simplu. Îi vei arăta că el este important pentru tine și nu banii sau gesturile mari.

4. “Ai prieteni cool! Mi-au plăcut.”

Întâlnirea cu prietenii poate fi la fel de emoționantă ca şi întâlnirea cu părinții – atât pentru tine, cât și pentru el. Scrie-i că ți-au plăcut prietenii lui – el va aprecia acest lucru.

5. “Nu sunt obișnuită ca băieții să facă asta. Ești cel mai bun.”

Dacă vă întâlniți deja o perioadă, e bine să-i reamintești că l-ai ales pentru că face ceea ce nu a mai făcut nimeni pentru tine.

6. “Îţi mulțumesc pentru sfat”.

Când problema ta va fi soluționată, nu uita să-i mulțumești pe cei care te-au ajutat cu sfatul. Acest lucru îi va da încredere, va simți că-l apreciezi și îl respecți.

7. “Am avut o zi groaznică, dar cu tine mă simt mai bine”.

Este foarte important ca bărbatul să se simtă unic și special cu tine – asta va consolida relația voastră şi vă va apropia şi mai mult.

8. “Fotografia ta seducătoare.”

Asta funcţionează în orice moment al zilei și îţi garantează un răspuns de la el. Bărbaților le place atunci când fetele sunt puțin riscante și nu se tem să se arate în poze. Acest lucru va reaprinde scânteia în relație.

9. “Data viitoare nu purta acest tricou. Îmi bulversează fantezia.”

Răsfață-i ego-ul. Fă-l să se gândească la tine de fiecare dată când se uită la acest tricou. Va ţine minte cuvintele tale.

10. “Nu trebuie să-mi răspunzi imediat, știu că eşti ocupat. Scrie-mi când finisezi lucrul.”

Pentru orice bărbat, care cel putin odată a fost atacat cu mesajele: “De ce nu-mi răspunzi?” Si “Unde ai dispărut?”, acestea vor fi cuvinte de aur din partea unei fete. Şi de asemenea îl va face să-i fie dor de tine, va aprecia că-i respecți munca sau timpul petrecut cu prietenii.

Sursa