Într-o zi te vei trezi şi vei înțelege că nu mai este a ta…

Într-o zi te vei trezi și vei înțelege că nu mai este a ta, pentru că ea în sfârșit l-a ales pe cel care o apreciază. Vei face totul pentru a-i atrage atenția din nou, însă ea nu te va observa, pentru că se va uita doar spre bărbatul care o face să zâmbească și să se bucure de fiecare zi trăită.

Va arăta la fel de familiar, însă se va schimba radical. Se va schimba în felul în care te privește. Acum nu mai simte admirație când te vede. Vei înțelege că este mult mai frumoasă decât era înainte. Pentru că nu o mai poţi atinge, iar inaccesibilul este întotdeauna cel mai dorit.

Atunci vei înțelege cât de mult ți-e dor de ea.

Vei înțelege că există puțini oameni ca ea. Și în viața ta nu a fost nimeni cu asemenea intenții, oricât de mult te irita înainte. Îți vei da seama că a fost specială și vei regreta că nu i-ai spus asta niciodată.

Îţi va fi dor de fata care a încercat din toate puterile să te păstreze în viaţa ei, până când a înțeles că nu e vorba de eforturile depuse, ci de indiferența ta.

În nopțile fără somn, îți vei aminti de mesajele voastre, de toate întâlnirile pe care le-ai anulat, de perioada când o foloseai şi ea îţi permitea asta, nu pentru că era slabă, ci pentru că știa că asta reflectă cine ești tu, nu ea.

Îți vei aduce aminte de timpul, emoțiile și energia pe care le-a investit în voi și vei înțelege că i-ai lăsat doar incertitudine și îndoială. 

Lipsa ei te va face să înțelegi câtă durere i-ai provocat.

Oamenii buni vor rămâne, atât timp cât vor crede în tine. Dar nu vei putea să-i faci să te aștepte veşnic. Ea a plecat pentru că nu mai putea continua să te iubească şi să aibă grijă de tine, doar pentru ca tu să o rănești din nou.

Şi-a dat seama că s-a înșelat în privința ta. Și amândoi vă veți continua drumul, dar deja unul fără altul.

Sursa