Iată cum se comportă un Bărbat Puternic cu Femeia!

Un bărbat puternic – nu este cel care își arată mușchii pentru a impresiona o fată. Nu este cel care își ascunde lacrimile, pentru că se teme să pară slab.

Un bărbat puternic – este cel care îşi permite să plângă în fața femeii pe care o iubește. Cel care își împărtășește sentimentele, chiar dacă este greu. Chiar dacă toată viața a fost învățat să le ascundă.

Un bărbat puternic – este cel care nu se teme să-i spună femeii ceea ce simte. Cel care nu vrea să joace în jocuri, deoarece crede în onestitate. Cel care nu-i va permite unei femei bune să plece, va depune mult efort pentru a-i arăta că este importantă pentru el.

Un bărbat puternic – este cel care nu se teme să recunoască că este îndrăgostit. El niciodată nu minte, nu ia timpul cuiva, pentru că nu este dintre cei care frânge inima intenționat.

Un bărbat puternic – este cel care îşi protejează iubita de toți care o insultă. Mereu spune adevărul, chiar dacă este amar. Are valori înalte și principii ferme, de la care nu se abate.

Un bărbat puternic – este cel care tratează femeile cu respect, chiar dacă ele nu-i răspund la fel. Chiar dacă iubirea lui va fi neîmpărtășită. Un bărbat puternic este cel care nu consideră că merită o răsplată, pentru tot ceea ce face.

Un bărbat puternic este impresionat, nu speriat de o femeie puternică.

Este cel care se laudă că femeia lui câștigă mai mult decât el, fără să se simtă umilit. Întotdeauna va fi mândru de frumusețea femeii lui şi nu va fi gelos, chiar dacă o vor admira şi alții.

Un bărbat puternic – este cel pentru care trebuie să-ţi protejezi inima, pentru că el îţi va oferi tot atât cât va primi.

Sursa