Dacă ai de gând să iubești – fă-o cu toată inima!

Dacă ai de gând să iubești, iubeşte cu adevărat. Spune-i celui ales, că nu-ţi este indiferent. Privește-l în ochi. Sărută-l cu pasiune. Nu te întreba dacă simte același lucru. Nu-ţi fă griji pentru ce se întâmplă între voi acum și ce se va întâmpla în viitor. Nu-ţi fie teamă de imperfecțiunea și fragilitatea vieții. Doar iubeşte.

Iubește, de parcă ziua de mâine nu va veni niciodată. De parcă ziua, ora, secunda următoare – este tot ce ai. Iar omul care stă în fața ta, este cel mai bun lucru pe care l-ai văzut în viața ta.

Iubește cum nu a mai iubit nimeni. De parcă mereu nu-ţi ajunge atingerea, zâmbetul şi râsul lui. Iubește de parcă nu ți-ai imagina viața fără el și crezi că el simte același lucru pentru tine.

Iubește, de parcă nu te-a durut niciodată. De parcă niciodată nu ţi-a fost frântă inima și nu ai fost înșelată. De parcă niciodată nimeni nu a rupt relația cu tine și a dispărut.

Iubește cu devotament. De parcă asta este tot ce îţi rămâne de făcut. Dă-i iubitului inima și sufletul tău. Ia-l de mână, arată-i cine eşti cu adevărat. Fii vulnerabilă.

Iubește cu sârguință. Arătă-i alesului tău că îi eşti aproape și-l asculți cu atenție. Vino când are nevoie disperată de tine. Fii preocupată și emoționată. Arătați-i cât de mult îţi pasă de el.

Iubește cu entuziasm. Iubește-l cu toată ființa ta, chiar și atunci când lumea îţi pune piedici şi îţi recomandă să renunți. Arată-ţi iubirea prin acțiuni și cuvinte. Iubește-l, indiferent de urcușurile și coborâșurile lui.

La naiba, iubeşte cu toată inima. Nu fi de acord cu mai puţin decât iubirea. Nu pierde timpul, dându-i doar o parte din tine, pentru ca ambii să pierdeți dragostea adevărată. Nu pierde ceea ce poţi obține, din cauza fricii de a rămâne singură.

Dacă ai de gând să iubești – fă-o! Iubește fără oprire.

Sursa