5 semne că NU ai soţ, chiar dacă eşti căsătorită

Știi ce înseamnă să fii soție. Însă, asta nu înseamnă că soțul tău înțelege ce înseamnă să fie un soț adevărat. Iată 5 semne care îţi spun că de fapt nu ai soț, chiar dacă sunteți căsătoriți:

1. Nu este interesat de ceea ce vrei și ce ai nevoie.

Nu-i pasă de dorințele și nevoile tale. El nu știe ce-ţi doreşti de la viață, de la relaţie și nici măcar nu încearcă să afle. Un astfel de soț nu va putea niciodată să-ţi satisfacă nevoile, pentru că nu știe nimic despre ele și nici nu vrea să știe.

2. Nu face nimic special pentru tine.

Nu ai un soț adevărat, dacă nu face ceva special pentru tine. Și nu este doar lipsa efortului pentru a te face să te simți iubită – este lipsa unei motivații interioare de a manifesta sentimente faţă de tine. Dacă nu se simte obligat să facă ceva frumos şi important pentru tine, atunci nu te apreciază. Nu-i pasă ce simți, de aceea, în relația voastră nu există gesturi romantice – nici mari, nici mici.

3. Nu discută cu tine

El nu-ţi spune unde merge și când se va întoarce. Nu discută cu tine deciziile importante. Nu-ţi răspunde la mesaje și apeluri. Dacă te ignoră fără să-l mustre conștiința, atunci nu este un soț adevărat.

4. Așteaptă să i te supui.

Nu ai un soț adevărat, dacă așteaptă să faci tot ce vrea el. Așteaptă să gătești, să speli, să ai grijă de el, să-l deservești, satisfăcându-i toate nevoile și dorințele. El crede că nu trebuie să ai propria opinie, dorințe și chiar independență. Tratează căsătoria ca pe o afacere, reducând costurile și sporind veniturile. Iar tu te comporți ca un binefăcător, dând totul fără egoism și primind nimic în schimb. De parcă ar fi angajator, iar tu angajat.

5. Nu te tratează ca pe un partener egal.

El nu înțelege rolul său de soț, dacă nu te tratează ca pe un partener egal, cu care îşi împărtășește viața. În capul lui, nu eşti o parteneră, eşti soție și te consideră ceva inferior. El așteaptă să i te supui. El crede că bărbații sunt mai buni decât femeile, de aceea se comportă așa. Sau poate că se crede mai bun decât tine. În orice caz, aceasta nu este gândirea unui soţ adevărat.

Sursa