Nu-ţi fie teamă de cuvinte, fie-ţi teamă de tăcerea mea…

Nu-ţi fă griji când strig la tine sau te învinuiesc de ceva. Nu te îngrijora când fac o criză de isterie și-ţi trimit cuvinte furioase care explică motivul furiei mele. Nu te speria când bat la ușa ta în miez de noapte pentru că simt durere. Nu te îngrijora când plâng noaptea din cauza cuvintelor tale.

Toate sunt manifestarea iubirii mele, setea pentru atenția ta –  ele demonstrează cât de mult te iubesc.

Fă-ţi griji, când mesajele mele devin scurte, când nu vin la tine, nu mai plâng și nu reacționez la iritanți. Asta înseamnă că nu mai meriți certurile, furia și nervii care îmi aprind pasiunea. Am devenit rece față de tine.

Tăcerea mea este mai periculoasă decât cuvintele, poate fi mult mai dureroasă decât cele spuse. Ea înseamnă că nu-mi mai ocupi gândurile și nu meriți zgomotul.

Ştii, mie îmi place să vorbesc, pot vorbi fără sfârșit, pentru că vorbele vin din inimă, ele arată sentimentele mele, sinceritatea mea.

Însă, urăsc tăcerea. Nu mă simt confortabil când sentimentele nu sunt împărtășite şi nu e spus totul.

Cuvintele înseamnă dragoste, tăcerea este începutul sfârșitului.

Tăcerea mea – înseamnă că nu meriți cuvintele și că renunț la tine.

Tăcerea mea – este răspunsul la indiferența ta. Este un serviciu reciproc.

De aceea, nu-ţi fie teamă de argumentele fierbinți, prin care încerc să-ţi arăt cine sunt, lacrimile pe care nu le pot stăpâni, pentru că tu eşti întreaga mea lume. Nu-ţi fie teamă, apreciază-le.

Mai bine fă-ţi griji de ziua în care totul se va opri, se va calma, fă-ţi griji atunci când mă vei răni, iar eu voi zâmbi, atunci când vei țipa, iar eu nu-ţi voi răspunde.

Pentru că asta înseamnă că sunt pregătită să merg mai departe, fără tine.

Sursa