Iată cât de greu e să iubești Femeia Vărsător – 6 adevăruri dure!

Cauţi o femeie specială? Felicitări, ai găsit-o în Femeia-Vărsător! Cel mai deosebit semn al întregului grup zodiacal, Vărsătorul este cunoscut pentru unicitatea, farmecul extraordinar, mintea și gândirea revoluționară. Iată ce trebuie să știi pentru a cuceri o femeie Vărsător:

1. Este un geniu 

Femeia-Vărsător este renumită pentru intelectul excelent, profund. Ea reflectă asupra diferitor lucruri și le examinează cu atenție, din toate punctele de vedere. Nu este suficient să cunoască superficial subiectul ales, ea vrea să cunoască totul la un nivel profund. Are nevoie de un bărbat care să țină pasul cu ea intelectual.

2. Este cu gândurile ei.

Dezavantajul unei minți ascuțite, este că se deconectează fizic de ea însăși. Când i se spune că se “gândește prea mult”, asta îi afectează profund sentimentele și nu se va apropia de tine, până când nu-i accepți natura ei rătăcită în gânduri. Adesea este percepută ca fiind rece, detașată și închisă emoțional. Dar nu este așa. Doar e concentrată pe gândurile ei, unde se simte cel mai confortabil și are nevoie de ajutor pentru a ieși din această stare.

3. Urăște poveștile lacrimogene

Femeia -Vărsător este extrem de practică şi chiar se mândrește cu faptul că e originală şi autentică. Ea apreciază sinceritatea din expresiile spectaculoase ale iubirii. Poți să nu o feliciți la Ziua Îndrăgostiților, ea nu se va supăra, dar dacă vei uita de ziua ei, atunci și ea va uita de tine.

4. Evită conflictele

Vărsătorul are un sentiment acut al dreptăţii și un respect profund pentru alți oameni, care au dreptul la auto-exprimare. Rareori își va apăra opinia ca fiind singura “corectă”. Nu este prietenă cu confruntarea, pentru că o consideră inutilă. Dacă ești supărat – pune întrebarea rațional, ea te va asculta și va face totul pentru a-ţi satisface pretențiile

5. Este independentă

Uranus, una dintre cele două planete dominante ale acestui semn zodiacal (cealaltă este Saturn), creează în femeia Vărsător o natură disperat de independentă. Ea trebuie să fie devotată sie însăși și are nevoie de spațiu nelimitat. Fie că e vorba de relație sau carieră, dacă se simte subestimată, deprimată sau controlată, va dori să scape de ele.

6. Se schimbă mereu

“Dezvoltă-te sau mori” – este motto-ul femeii Vărsător. Extinderea orizontului, îmbunătățirea lumii și creșterea propriei personalități – este o parte din procesul său de viață continuu și fără sfârșit. Și ea, cel mai probabil, așteaptă același lucru de la tine, deși nu-ţi va spune niciodată despre asta. Ea așteaptă să te dezvolți constant ca persoană.

Își varsă toată energia și entuziasmul într-o relație sau într-o idee de afaceri, doar pentru a găsi o nouă idee care o va îndruma spre o cale complet nouă. Şi dacă vrei ca aleasa ta să rămână aceaşi femeie pe care ai cunoscut-o 10 ani în urmă – uită de femeia-Vărsător. Ea așteaptă un bărbat puternic, încrezător care va putea face faţă minții ei desăvârșite şi de asemenea să fie pasional, pentru a o ajuta să se deschidă emoţional şi s*xual.

Dacă eşti acel bărbat – pregătește-te să descoperi o nouă lume a iubirii.

Sursa