5 Motive pentru care unele femei devin amantele bărbaţilor căsătoriţi

Nu este niciun secret că unele femei au aventuri cu bărbați căsătoriți. Trădarea de acest fel provoacă durere, care distruge sufletul. Și de multe ori, femeile trădate își pun întrebarea: De ce vrea cineva să-mi distrugă căsnicia? Cine este această femeie care intră abuziv în familia mea?

Fără îndoială, bărbatul căsătorit de asemenea, este vinovat de infidelitate, dar aș vrea să menționez că există unele trăsături comune ale amantelor.

1. Respectul de sine

Pentru unele femei, atenția bărbatului căsătorit este privită ca propriul succes, de care sunt foarte mândre. Faptul că “ea a făcut-o” îi crește respectul de sine scăzut şi îi oferă încredere în sine. Şi chiar dacă în realitate nu este aşa, acest lucru o face să se simtă mulțumită de sine, uneori chiar cea mai fericită, însă de fapt este o minciună dură. Ea a reușit să “fure” afecțiunea celui care deja este căsătorit. În ciuda faptului că această femeie poate părea la prima vedere încrezătoare și independentă, de fapt, este condusă de sentimentul de teamă și nesiguranță.

2. Puterea

Femeia care doarme cu un bărbat căsătorit, simte o putere specială asupra lui. Îl poate “gestiona” pe cel ce are deja soție și copil. Această putere domină loialitatea și devotamentul, iar acest fapt doar intensifică influența amantei. Ea înțelege perfect că iubitul ei nu va îndrăzni să-i dezvăluie soției adevărul, ceea ce îi oferă control deplin asupra situației. Dar este important să ne amintim că orice putere – este o forță mitică, care mai devreme sau mai târziu se termină. Nu este nimic etern pe Pământ.

3. Dorința de a avea exact acest gen de relaţii

Un alt motiv pentru care unele femei devin amantele bărbaților căsătoriți este faptul că acest tip de relaţie o satisface complet. Aceste femei adesea nu-şi doresc căsătorie și familie, iar un bărbat căsătorit nu-i cere acest lucru. Ea înțelege perfect că un astfel de bărbat este capabil să-i dea o relație fără obligații, pentru că el deja are propria familie.

4. Adrenalina

Sună prostesc, dar o aventură de acest gen – este un fel de creștere a adrenalinei, iar asta la rândul său este un factor tentant, un fruct interzis și o atracție constantă. Asemenea mister pare atractiv. Înțelegerea faptului că trebuie să ţină totul în secret, unor femei le aduce plăcere ca un drog.

5. Protecţie financiară

Un bărbat căsătorit matur, de obicei este asigurat financiar. El are un loc de muncă cu care îşi întreține familia. Deci, femeia care are o aventură cu el, înțelege că el îi poate oferi tot ce-şi dorește. Spre deosebire de unii burlaci, el își poate permite. Un fel de: viață de lux fără obligații pentru viitor.

Atenţie la consecinţe!

Aventurile cu bărbații căsătoriți poartă un caracter distructiv. Acele femei care caută o astfel de relație sau care deja sunt într-o astfel de relație, ţineţi cont de acest sfat: Opriți-vă chiar acum! Începe-ţi să vă apreciați și să vă iubiți. Dobândiți relațiile pe care le meritați, cele în care veți fi iubite, nu veți fi folosite doar pentru distracțiile de weekend. Lucrați asupra respectului de sine și  asupra viitorul vostru.

Trebuie să înțelegeți că aceste intrigi vă vor afecta propria viața, viața bărbatului, familiei sale și vor aduce tuturor multă durere și singurătate. Tindeți să găsiți fericirea adevărată, nu relațiile care vor deveni o altă aventură scurtă în viața voastră. Până la urmă toate astea vă vor aduce numai regrete, dușmani și multe probleme. Iubiți-vă şi fiți fericite.

Sursa