4 Greșeli pe care le fac femeie în relații. Încearcă să le eviți!

Femeile moderne au obținut deja succes în multe domenii, dar în ceea ce privește relațiile, ele continuă să facă aceleași greșeli majore.

1. Femeile adesea se prefac ceea ce nu sunt în realitate.

Desigur, peste tot vrem să ne manifestăm în cel mai bun mod. Dar când facem cunoștință cu un bărbat, de obicei, nu doar încercăm să fim mai bune, ci încercăm să fim altcineva. În rezultat, prezentăm o realitate distorsionată și astfel ne aruncăm singure într-o capcană de minciuni și tensiune constantă.

Cel mai important lucru e să fii tu însăți. Să spui ceea ce gândești, chiar dacă opinia ta nu coincide cu a lui. Pentru că scopul tău nu e să obții a doua întâlnire, ci să construiești o relație cu cel care te atrage. Şi e mai bine să înțelegeți de la început, dacă vă potriviți sau nu.

2. Femeile au așteptări ireale

Pentru a cunoaște omul cu adevărat, e nevoie de timp. Şi acest lucru se întâmplă odată cu dezvoltarea relației şi în acele situații în care vă aflaţi. Însă nu vă gândiți la rezultat. Dacă relația se va încheia, nu înseamnă că a fost rea. Trăiţi aici şi acum, bucuraţi-vă de relaţie şi oferiţi-i o şansă de dezvoltare. Va ieşi sau nu ceva din asta, doar viaţa va arăta.

3. Să ceri prea multă atenție asupra persoanei tale

Când relația este frumoasă, este logic să vrei mai mult și mai repede. Dar nu permite ca viata ta să-şi schimbe reperele şi să se concentreze exclusiv pe noua iubire. Nu te pierde în relație și nu aștepta același lucru de la cealaltă persoană.

4. Să vorbeşti prea mult despre relațiile anterioare

Fiecare dintre noi a suferit din dragoste, este o parte a vieții. Pentru nimic nu există garanții, cu atât mai mult în relații. Însă tot ce a fost, trebuie să rămână în trecut. Poți spune doar ceea ce poate influența relația ta actuală, poţi spune cine ai devenit acum, însă nu trebuie să-ţi amintești de fostul partener şi ceea ce se întâmpla în relația voastră.

Sursa