3 semne care îţi sugerează că merită să restabilești relația cu fostul iubit. Vezi opinia expertului în relații…

Aproape după fiecare despărţire, oamenii se confruntă cu sentimente nostalgice și se întreabă dacă nu cumva au făcut o greșeală. Astfel de momente sunt firești, chiar dacă tu ai fost inițiatoarea rupturii. Dacă astfel de gânduri te vizitează după luni sau chiar ani de la despărțire, probabil că în spatele lor se află ceva mai grav decât o simplă nostalgie după vremurile trecute.

Întrucât nu toate relațiile merită a doua șansă, trebuie să cântăreşti cu atenție argumentele pro și contra, înainte de a te întoarce la fostul partener. Pentru că nimeni nu va dori să îndure dezamăgirea din nou! Expertul în relații Tia Cunningham-Sumter, ne dezvăluie 3 semne care indică faptul că poate ar trebui să te împaci cu fostul iubit.

1. Înțelegi că motivul despărțirii poate fi corectat.

Poate că nu ați avut un motiv serios pentru despărțire. Se întâmplă deseori, ca o serie de întrebări sau complexități pe care le-aţi considerat greu de depășit la o anumită etapă, au şi servit drept motiv pentru despărțire. Însă după un timp, conștientizezi că acestea nu erau probleme atât de grave și dacă se dorea, ele puteau fi rezolvate destul de simplu, cu puţin efort.

2. Fiecare bărbat nou îl compari cu fostul.

Cu siguranță, ai ieşit la alte întâlniri, din momentul despărțirii. Cel mai probabil, fiecare candidat nou a avut unele trăsături care nu ţi-au fost pe plac. Și dacă înțelegi că ar fi mai ușor să te împaci cu obiceiurile proaste sau cu caracterul fostului partener, decât să te obișnuiești cu o persoană nouă, atunci acesta este un motiv serios de a încerca să reînviați relația.

3. Privind înapoi, înțelegi că exista o legătură puternică între voi.

Desigur, existau momente negative în trecutul vostru. Cu toate acestea, dacă devii tot mai conștientă de faptul că nu numai simpatia și s*xul v-au ținut împreună, ci și o prietenie mai profundă, atunci cu siguranță merită să te gândești la reînnoirea relației cu fostul iubit. Până la urmă, prietenia reprezintă fundamentul unei vieți cu adevărat puternice și fericite împreună.

Sursa