Dacă observi la bărbatul tău aceste 3 Semne, nu ai motive să te îndoiești de dragostea lui în viitor

Știi că acum soțul tău te iubește, dar oare acest om te va iubi mereu? După ce copiii vor crește și veţi rămâne doar voi doi – te va iubi oare, indiferent de orice? Din fericire, nu e nevoie să aștepți mulți ani pentru a afla răspunsul la această întrebare: există câteva semne care te vor ajuta să obții un răspuns chiar acum.
Dacă observi la bărbatul tău aceste trei semne (la prima vedere, nesemnificative), nu ai și nu vei avea motive să te îndoiești de dragostea lui în viitor:

1. Te privește mereu în același mod

Dacă ai adăugat câteva kilograme în plus după naștere sau dacă după ce ai citit o carte tristă, îţi curg lacrimile pe obraji împreună cu rimelul, un bărbat care te iubește cu adevărat, te va privi la fel ca atunci când i-ai cucerit pentru prima dată inima. Soțul care te va iubi întotdeauna, te va vedea doar pe tine. Va vedea fata de care s-a îndrăgostit și va considera că devii din zi în zi tot mai frumoasă. Îi place să te privească în ochi și nu se mai satură să te admire.

Acest lucru niciodată nu se va schimba.

2. Îţi va da ultima bucată de prăjitură

De asemenea, va împărți cu tine ultimul pahar de lapte, ultimul fursec la micul dejun sau ultima aripioară de pui la cină.  Se va asigura că stai confortabil pe canapea când privești filmul și chiar nu va uita de pop-corn. Se va asigura că ai cel mai bun loc al sacului de dormit, atunci când veți ieşi în natură. Va merge în celălalt capăt al orașului, pentru a găsi lucrul de care ai nevoie şi nu vei auzi nicio plângere de la el. Va mânca poate nu cea mai delicioasă cină din lume, pe care ai pregătit-o pentru el și îţi va mulțumi, apreciindu-ţi cu sinceritate eforturile.

Aceste manifestări ale iubirii nu vor înceta niciodată.

3. El crede în tine și este mândru de abilitățile și talentele tale

Este convins că – eşti cea mai inteligentă, cea mai frumoasă, cea mai talentată, dintre toţi oamenii pe care îi cunoaște și neapărat îţi va spune asta. El va fi mândru de tine și se va bucura că este norocosul care te-a putut cuceri. Soțul care te va iubi mereu, te va inspira să înveți lucruri noi, să te prezinți în cel mai bun mod și să te îmbunătățești. El va fi încântat de cunoștințele, abilitățile, ideile și creativitatea ta. Va aprecia contribuția ta în familie, îţi va respecta opinia, te va întreba înainte de a lua orice decizie.

Dragostea lui față de tine, cu vârsta, va deveni şi mai puternică.

Bonus: El va dori să petreacă timpul numai cu tine.

Dacă bărbatul îşi iubește femeia, el se simte mai bine cu ea, decât cu altă persoană. Când este la lucru, îi va fi dor de tine, și când va fi cu tine, va dori ca acest timp să dureze cât mai mult. Va dori întotdeauna să se întoarcă acasă, să stea cu tine la aceeași masă, să fie acolo unde ești tu.

Cu ajutorul acestor mici semne, soțul tău îți spune zilnic cât de mult te iubește. Ele deja fac parte din ritualul lui zilnic și vor rămâne cu el pentru totdeauna.

Sursa