Ce necesități au bărbații şi femeile în relație? Iată 5 dintre ele care vor consolida orice căsătorie!

Există 5 necesitați în căsătorie, satisfacerea cărora reduce drastic posibilitatea adulterului.

1. La femei – nevoia de tandrețeCând bărbatul îi dăruiește femeii flori, o îmbrățișează, o sărută, o ţine de mână, femeia simte că bărbatul o iubeşte.

La bărbați – necesitatea satisfacției pe plan intim. Deseori femeile se plâng de lipsă de tandrețe din partea bărbaților şi de regulă, tot aceste femei îşi refuză soţii în pat. Aceste nevoi sunt asociate: dacă bărbatul nu manifestă tandrețe, nu va obține intimitate, dacă femeia îl refuză, el nu va manifesta tandrețe.

2. La femei – necesitatea de a vorbi. Femeia are nevoie ca bărbatul să o asculte. Cercetătorii au stabilit că femeia are nevoie de atenția partenerului aproximativ 2 ore pe zi, pentru a-şi satisface această nevoie.

Pentru bărbați – femeia ar trebui să-i fie un bun prieten pentru odihnă şi distracții.

3. Necesitatea feminină – sinceritatea şi deschiderea partenerului. Femeia are nevoie de adevăr, atât în treburile cotidiene, cât și în cazuri de urgență, atât în lucruri mici, cât și în lucruri mari. Dacă bărbatul ascunde informații sau o înșală, încrederea femeii se distruge. Ea se poate simți nesigură.

Necesitatea masculină – atractivitatea fizică a soției. Această nevoie are două aspecte. Prima este oportunitatea de a prezenta societății o femeie atractivă ca soție. Cel de-al doilea aspect – în relația de dragoste, bărbatului îi este dificil să-și aprecieze soția numai pentru calitățile spirituale. Bărbații au o nevoie de atractivitatea fizică a femeii.

4. Femeia are nevoie de suficienți bani. Probabil banii niciodată nu sunt prea mulți, însă există o sumă exactă care este suficientă pentru viață, atunci când ai siguranță și încredere în ziua de mâine. Femeile îşi doresc să aibă o alegere liberă între a fi gospodină și a face carieră.

Bărbatul are nevoie de confort în casă. Necesitatea bărbatului de liniște și confort acasă este atât de mare, încât el adesea își imaginează cum soţia îl întâlnește cu bucurie și dragoste la ușă, unde copiii se poartă bine şi sunt bucuroși să-l vadă. Soțiile pot râde de un astfel de scenariu. Realitatea prezintă adesea alte circumstanțe. Dar există o astfel de nevoie la bărbați.

5. Pentru femeie este important ca bărbatul să fie un tată bun pentru copii. Şi nu doar un tată bun, ci un exemplu demn de urmat. Pentru femeie este important să vadă copilul iubit în brațele bărbatului iubit.

Bărbatul are nevoie de admirație. Femeia îşi poate exprima admirația prin sentimentele pe care i le provoacă comportamentul bărbatului. De exemplu: “Mă bucur de succesele tale”, “Îmi place când ești îmbrăcat frumos”, “Te admir și simt sprijin atunci când mă protejezi” Cel mai important e să-l admiri cu sinceritate, chiar şi dacă e ceva mic, nesemnificativ, dar îţi provoacă adevărate emoții pozitive.

Dacă într-adevăr doriți să păstrați dragostea și sunteți gata să depășiți împreună tensiunea care apare în căsătorie, atunci un pas în această direcție este discuția sinceră despre așteptările și nevoile voastre. Încercați să vă auziți și să schimbați ceva în comportamentul vostru.

Sursa