3 IUBIRI pe care le vei întâlni în viaţa ta. A treia este cea mai frumoasă!

Nu te lăsa păcalit de iubirea falsă. Adevărul e că în viața noastră ne îndrăgostim de trei ori şi de fiecare dată ne gândim că este cu adevărat și pentru totdeauna. Însă nu e totul atât de simplu și va trebui să treci prin trei experiențe diferite, pentru a deveni tu însuți şi a înțelege cine ești.

Prima iubire

Este prima ta iubire, când eşti foarte tânăr. Ai fluturi în stomac, eşti ameţit şi pământul îţi plutește sub picioare. Ţi se pare că este acea iubire – adevărată, autentică, unică şi una la fel nu va mai exista. Într-o privință ai dreptate – o astfel de iubire nu va mai fi, pentru că ea este prima.

Iubirea complicată

A doua iubire şi a doua experienţă – este cea mai grea. Ea îţi aduce multe lecţii de viaţă şi îţi arată lucrurile pe care niciodată nu le ştiai şi nu le bănuiai. Este iubirea care doare. Iubirea care suferă, în speranța că totul se va schimba. Este iubirea cu urcușuri şi coborâșuri extreme şi aflându-te jos visezi să te ridici din nou. Este acea iubire pe care putem să o urâm mai târziu.

Iubirea neașteptată

Este iubirea care vine de nicăieri. Iubirea pe care nu o aştepţi. O iubire care îți schimbă înțelegerea despre iubire, dar, privind înapoi, nu te mai poţi gândi astfel despre ea. Nu-ţi poți explica de unde a venit și cum s-a născut. Nu poți explica sentimentele care cresc inconștient în interiorul tău, dar în același timp totul are un înțeles și o mare valoare. Este acea iubire unde totul se potrivește perfect, ca părțile unui puzzle. Nu mai trebuie să încerci să fii persoana care nu eşti. Nu mai există presiune și tensiune. Şi nu este deloc acea iubire pe care o așteptai – de fapt, este mult mai bună!

Uneori avem nevoie de prima și a doua iubire, pentru a o aprecia şi înţelege cu adevărat pe a treia. Pentru că fiecare persoană din viața noastră este, fie un dar, fie o lecție.

Sursa