15 Semne care îţi arată că te întâlnești cu bărbatul potrivit pentru a crea o familie

15 Semne care îţi arată că te întâlnești cu bărbatul potrivit pentru a crea o familie:

1.Nu încearcă să te schimbe, te acceptă cu toate neajunsurile tale. El ştie că nu poţi găti, că vrei o pisică sau că eşti mai dezordonată decât el şi acceptă toate astea, fără să încerce să te schimbe.

2. Se laudă mereu cu tine. Ai fost promovată la serviciu – nu se poate reține, fără să nu spună tuturor despre asta. Este fanul tău cel mai fidel (după mama, bineînțeles).

3. Face compromisuri pentru tine și tu eşti fericită să faci același lucru. El se va muta în alt oraș cu tine, dacă vei avea acolo un loc nou de muncă. Și tu ești gata să-i faci o favoare, dacă e nevoie.

4. Aveți aceleași valori. Ambii vă doriți copii și ştiţi că veţi împărți egal responsabilitatea pentru educație. Sau ambii vă doriți copii, iar el este de acord să-şi ia concediu pentru îngrijirea copilului. Sau v-ați pus de acord că fiecare dintre voi are dreptul la 45 de minute pe zi pentru sine. Împărtășiți aspirațiile voastre, pentru că discutați despre asta.

5. Chiar și după câțiva ani de relație, încă mai face fapte demne de un domn adevărat. Îţi deschide ușa sau te duce în brațe, dacă te dor picioarele de la mersul pe tocuri.

6. Este prima persoană căreia dorești să-i spui ceva despre muncă, prieteni sau ce te preocupă. Înainte, împărtășeai totul cu părinții și prietenii tăi, iar acum nu-i mai suni la fel de des. Şi ei nu sunt împotrivă, pentru că văd cât ești de fericită.

7. Poți să plângi în prezența lui. El știe când trebuie să-și facă griji și când ești afectată doar de scena unui film.

8. Când prietenele tale se plâng pe iubiții lor, tu nu ai nimic de spus. Nu vrei să te lauzi, dar nici nu-ţi pasă de toate prostiile astea, pentru că tu chiar ai un tip grozav.

9. Este apropiat de membrii familiei tale și te-a prezentat familiei sale. Îl poate suna pe tatăl tău sau pe bunica ta fără probleme. Vei merge la ziua de naștere a nepotului său, chiar dacă el nu este acolo.

10. Fără niciun motiv, îţi poate spune că arăți extraordinar. Chiar şi atunci când nu ți-ai aranjat parul, nu te-ai machiat şi nici nu ți-ai schimbat tricoul și pantalonii sport.

11. Puteți călători împreună, fără să vă certați. Deseori vedem cupluri nefericite care se ceartă în aeroport, pentru tot felul de lucruri mărunte şi în final ea cu lacrimi în ochi stă la distanță de el… Voi puteți face ceva împreună, fără să vă certaţi.

12. Planifică să petreceți timpul liber împreună, ținând cont de preferințele tale.

13. El lucrează mult, însă tu ești prioritatea lui. Dacă îl rogi să vină la un eveniment important pentru tine, nu-i va fi frică să plece mai devreme de la birou să-ți țină companie. Va face munca mai devreme, exact așa cum ai fi făcut şi tu pentru el.

14.  “Mi-e dor de tine” – nu sunt cuvinte goale pentru tine. Ţi-e dor, chiar dacă v-aţi despărțit acum câteva ore.

15. Când te gândești la căsătorie, cel mai mult aștepți, nu o nuntă frumoasă, ci posibilitatea de a petrece întreaga viață cu el. Nunta este ceva distractiv, însă tu aștepți cu nerăbdare cele două săptămâni de după ceremonie, când nimeni nu vă va deranja în luna de miere.

Sursa