Iubita sau Soţia ta ştie că-mi scrii mesaje în fiecare zi?

Niciodată nu voi putea înțelege, de ce bărbații care sunt în relații serioase îmi scriu mesaje. Și nu se întâmplă numai cu mine. Mai multe prietene, la fel au ajuns în această situație. Nu înțeleg asta! Când sunt într-o relație, atunci într-adevăr sunt în ea. Eu nu mă îndrăgostesc de alţi bărbați. Desigur, pot observa atractivitatea altui bărbat, însă nu încep să-l urmăresc, trimițându-i mesaje.

Când primesc mesaje de la un astfel de bărbat, primul gând care îmi apare în minte este: “Oare soţia sau iubita ta știe că îmi scrii?” Acest lucru are o mare importanță. Dacă femeia știe despre această comunicare, asta vorbește despre nevinovăția ei, însă, lucrurile sunt diferite, când bărbatul ascunde corespondența de aleasa lui.

Nu-mi este uşor să recunosc adevăratele intenții ale unei persoane și ținând cont de faptul că sunt obișnuită să comunic politicos cu oamenii, nu pot să fiu nepoliticoasă cu acest bărbat, atunci când aș vrea să o fac. În schimb, continuu să fiu politicoasă şi în interiorul meu fierb.

Nu vreau să primesc mesaje de la bărbați căsătoriți, fără ca soțiile lor să ştie. Și eu, cândva voi fi soţie și îmi imaginez ce furie aş simți, dacă soțul meu ar fi interesat de alte femei, în loc să-mi acorde toată atenția mie. Aceasta nu este doar lipsă de respect, ci şi extrem de distructiv pentru relație.

Trădarea presupune o alegere. Totul începe cu simpatie pentru o altă persoană, însă această simpatie este urmată de o serie de pași decisivi: de a trimite un mesaj sau nu? de a trimite o cerere de prietenie? de a-i scrie? oare e posibil să flirtezi? să te înțelegi referitor la o întâlnire? Chiar dacă aceste relații sunt limitate doar cu o corespondență pe Internet, ea afectează în continuare negativ relația de bază. Relațiile vicioase absorb romantismul care ar fi trebuit să domnească în această relație.

Înțeleg că în relațiile de familie există perioade de criză. Însă aș dori să le dau un sfat celor care sunt într-o relație, dar se gândesc să caute consolare în altă parte:

– dacă vrei să-i trimiți un mesaj unei persoane care ți-a plăcut, pentru a te plânge pe adevărata ta relație, atunci du-te la partenerul tău și vorbiți despre ce te preocupă;

– dacă simți că începi să te îndrăgostești de altă persoană, atunci trebuie să-ţi reamintești ce ţi-a plăcut de la bun început la alesul tău. Ce a fost? Ce s-a schimbat? Cum poți întoarce scânteia în relația voastră?

– dacă ai dorința de a flirta cu un străin, atunci oprește-te imediat și gândește-te cum ai putea restaura flirtul în relația cu alesul tău.

– când ai dorința de a-i scrie unei persoane străine că ți-a plăcut poza de profil, mai bine fă-i un compliment partenerului tău. 

De fapt, cred că există prietenie fără tentă sexuală între oameni de sex opus, dar nu-mi place când oamenii încearcă să obțină din relațiile externe, ceva ce ar trebui să primească în relațiile oficiale. Cred că cel mai important sfat practic în această situație va fi: să nu faci! Să nu-i scrii altei persoane. Să nu dezvolți sentimente pentru ea.

Există şi un alt scenariu: dacă în viața ta a apărut o persoană de care ești mai interesat decât de alegerea anterioară, atunci trebuie să-ţi găsești curajul să ieși din această relație, chiar dacă persoana de care te-ai îndrăgostit nu-ţi răspunde reciproc. Dacă trăiești o astfel de situație în viața ta, atunci e timpul să te gândești serios la această problemă.

Sursa