ACESTA este motivul PRINCIPAL care duce la DIVORŢ! Iată cum îl puteți evita!

Există o problemă, din cauza căreia multe căsătorii se destramă. În acest articol vom discuta despre această problemă și vă vom oferi 5 sfaturi despre cum să o evitaţi.

Sunt ferm convinsă, că motivul principal al divorțului – nu este trădarea, problemele financiare și diferențele care nu pot fi rezolvate. Acestea sunt simptomele comune ale unei probleme grave. Deși aceste probleme, într-adevăr pot exista în viața de familie, există o problemă și mai gravă.

Cea mai răspândită problemă cu care se confruntă multe cupluri – este lipsa contribuției reciproce în relația lor.

Există controverse cu privire la ceea ce s-a întâmplat mai întâi: pierderea interesului și, apoi a motivației sau persoana a pierdut motivația, iar după ea și interesul. Oricum ar fi, vreau să vă spun un lucru: Putem influența sentimentele noastre, investind conștient și intenționat în propria căsnicie.

Afecțiunea noastră se consolidează împreună cu eforturile noastre. Atunci când investim timpul, banii și energia noastră, inevitabil primim pasiune, interes și iubire.

Și acum să ne gândim, cum se aplică acest lucru în relațiile de familie: sentimentele tale pentru partener, sunt proporționale cu volumul de investiții pe care le faci în el. Sentimentele tale, de cele mai multe ori, nu sunt îndreptate către soț, ci asupra eforturilor pe care le-ai depus în căsătorie.

Fără îndoială, se întâlnesc excepții. Unii oameni au făcut odată alegerea greșită a partenerului sau partenerul a ales calea greșită în viață, dar în alte cazuri, aproape întotdeauna, ne iubim soții atât cât investim în ei.

Gândește-te ce înseamnă asta: dacă sentimentele tale de iubire se sting, ele pot fi reaprinse. Cu puțin efort, dorință și energie, iubirea începe să înflorească din nou.

Puţină dorință şi emoțiile noastre se pot schimba radical.

Iată 5 lucruri pe care le puteți face în fiecare zi, pentru a restabili comunicarea pierdută cu partenerul:

1.Întreabă-l detalii despre ziua trecută

Astfel vei manifesta atenție şi de asemenea, vei afla cum a trecut ziua partenerului.

2. Întotdeauna sărută-l la plecare şi când vă reîntâlniți

Această legătură emoțională şi fizică, va fi o reamintire că sunteți legați de căsătorie. Şi lăsați să devină un obicei.

3. Sună-l, trimite-i mesaje în fiecare zi

Puteți să vă scrieți unul altuia, pentru a afla cum merge ziua. Puteți discuta planurile pentru seară și asigurați-vă că planurile voastre coincid.

4. Rezervați cel puţin 5 minute pe zi pentru a comunica.

Comunicarea poate fi primul lucru pe care îl faceți dimineața sau o puteți face la sfârșitul zilei. Deconectați toate sursele care vă pot distrage atenţia şi comunicați.

5. Îmbrățișați-vă 30 de secunde

Înainte de a pleca la muncă, când vă întoarceți acasă sau înainte de somn. Îmbrățișările vă vor aminti că trupurile, sufletele şi mintea voastră sunt legate. Îmbrățișați-vă în fiecare zi şi atunci fiecare dintre voi va simți că este iubit şi apreciat.

Dacă în căsătoria voastră lipsește ceva, atunci e vorba de dorință. DORINȚA ambilor parteneri de a menține relația sănătoasă.

Sursa