Pentru toate fetele singure: “Viaţa e prea scurtă pentru a-ţi aștepta prințul…Pur şi simplu TRĂIEȘTE!”

Ştiu cum e să aștepți. Să aștepți ceva, pe cineva. Tu nu eşti unica.

Vreau să cred, că noi fetele singure, suntem curajoase. Fie că suntem în această poziție datorită alegerii noastre, fie din cauza circumstanțelor, de fapt nici nu contează. Suntem curajoase, atunci când e alegerea noastră și devenim curajoase, dacă se datorează circumstanțelor. Curajoase, pentru că suntem independente. Curajoase, pentru că putem fi singure.

Şi nu vreau să spun că cele care sunt în relații, ar fi fricoase. Sau că nu ar avea această profunzime. Unii oameni îşi găsesc jumătatea, trăiesc fericiți şi nu poartă nicio vină că au reușit acest lucru înaintea altora.

Ce vreau să spun? Nu trebuie să stați și să așteptați. Nu merită.

Poți învăța să pictezi, să scrii poezii, să înveți o limbă nouă, să conduci mașina. Să călătorești. Să strângi bani pentru călătorii. Să citești 100 de cărți pe an. Poți face voluntariat. Totul depinde de interesele tale. Și nu pentru că vrei să întâlnești pe cineva, ci pentru că asta îi oferă sens vieții tale. Toate acestea te modelează ca persoană. Îţi dau sens.

Deci nu, nu trebuie să fugi după toţi. Poți simți că deja toată lumea s-a căsătorit, cu excepția ta. Poți simți că toată lumea are o viață, cu excepția ta. Însă nu este adevărat.

Dacă baza ta de viață sunt cuplurile “fericite” pe care le vezi pe rețelele sociale, deconectează internetul. Aruncă telefonul, laptopul și fă ceea ce-ţi face sufletul să cânte.

Pentru mine acestea sunt cărțile mele, filmele preferate, timpul petrecut în singurătate, cafeaua. Nu contează ce este pentru tine: prăjitura preferată, yoga, șahul, câinele preferat. Pur şi simplu TRĂIEȘTE! Nimeni nu ar trebui să determine ce este fericirea pentru tine. Pentru că tu îţi trăiești viaţa, nu ei. Încetează să trăiești viața altora.

Pentru toți cei care așteaptă ceva: un mare progres, jobul ideal sau timpul potrivit. Nu așteptați! Pentru că în cele din urmă, veţi fi mai fericiţi dacă veţi face mai multe lucruri, în loc să stați și să priviți ceea ce va veni, nu se știe când.

Şi de asemenea, amintește-ţi că nu toţi cei care sunt într-o relație, sunt fericiți. Uneori ei ajung într-o relație pentru că toată lumea face asta. Se căsătoresc, nasc copii, iar apoi, privesc în jur şi înțeleg că au trăit pentru alții. Îţi dorești acest lucru?

Viaţa e prea scurtă pentru a-ţi aștepta prințul…

Sursa